Evenement

Intertraffic Summit 2022

Meld je aan

Toogethr kan terugblikken op een geslaagd event met mooie momenten. Te beginnen met het winnen van de User Experience Award! Voor deze Award was de jury op zoek naar een product dat ervoor zorgt dat de gebruiker het product op een prettige en optimale manier kan gebruiken met oog voor de toekomst. Het product Toogethr Parking voldeed aan deze eisen en zo mocht Rick Joosten, onze Chief Customer Officer (CCO) de Intertraffic User Experience Award in ontvangst nemen!

Daarnaast gaf Rick een interessante presentatie over Toogethr Parking, de toekomst van parkeren en wat het onderwerp met zich meebrengt. Ook was er veel bekijks vanwege de roulette tafel op de stand, waardoor mensen nieuwsgierig werden naar Toogethr Parking.

Het waren succesvolle dagen waar we veel uit leerden en waardevolle contacten op deden. We danken Intertraffic voor dit schitterende event maar ook danken we het Toogethr team voor al het harde werk en de prestaties.

Wilt u weten hoe wij Toogethr Parking hebben ontwikkeld en hoe Toogethr Parking kan werken voor uw bedrijf? Vul dan ons formulier in en wij nemen contact met u op!

meld je aan voor dit evenement
Dit evenement is voorbij.
Date
29 MAART - 1 APRIL
Location
RAI Amsterdam
View on maps
Website
Visit website