Toogethr Cycles

Fiets en word beloond!
Fiets jij al naar je werk of zou je dit graag vaker willen doen? Dan is de fietsapp Toogethr Cycles dé perfecte app voor jou!

Deze fiets-naar-je-werk-app is gratis te downloaden en houdt jouw gemaakte ritten en gefietste kilometers bij. In de app geef je gemakkelijk aan waar je heen wilt, hoe laat je op de fiets wilt stappen en op wat voor soort fiets je fietst (denk aan een stads-/elektrische- of racefiets). Het is zelfs mogelijk om je fietsritten voor de hele week al in te plannen. Handig voor een persoonlijke fietschallenge of als je iedere dag naar je werk fietst!
 
Punten sparen voor leuke extraatjes
Maar dat is niet alles! Met elke fietsrit die je naar je werk én/of weer terug naar huis maakt via Toogethr Cycles, spaar je punten. Wissel deze punten in voor leuke extraatjes in de webshop in de app of voor een donatie aan een goed doel.

Collega’s uitnodigen
Wil je graag samen met je collega naar je werk fietsen? Nodig deze dan via de app uit om de fietsrit te delen! Samen fietsen wordt zo sociaal, gezond en duurzaam: je leert nieuwe collega’s kennen, het is goed voor je eigen gezondheid & conditie en samen zorg je voor een schonere wereld!

Hoe werkt Toogethr Cycles?
Toogethr Cycles is gratis te downloaden voor bijna elk type telefoon, behalve de Windows telefoons.

Na het installeren van Toogethr Cycles en het aanmaken van je profiel, ben jij bijna klaar om op de fiets te stappen. Het enige wat de app nog nodig heeft, is je woon- en werkadres & het soort fiets waarop je fietst. Op deze manier worden je fietsritten door Toogethr Cycles vastgelegd en gevalideerd. Nu is het tijd om te gaan fietsen!

Controleer vóórdat je op de fiets stapt eerst of je GPS op je telefoon aanstaat. Ga vervolgens naar de app en druk op ‘Start fietsrit’. Stap nu op de fiets en maak de rit naar je werk of naar huis. Druk op ‘Stop fietsrit’, zodra je op je eindbestemming bent. Op dit moment wordt de rit vastgelegd en ontvang jij de punten op je profiel! Sta jij tijdens de fietsrit voor een langere tijd stil? Druk dan op ‘Pauzeer fietsrit’. Zodra je weer op de fiets stapt, kan je de fietsrit hervatten door op ‘Hervat fietsrit’ te drukken.

De fietsrit wordt goedgekeurd, als het startpunt of eindpunt van je fietsrit binnen de geldige omgeving valt. Deze omgeving wordt bepaald door je werkgever. Het is dan ook de bedoeling dat je twee fietsritten per dag maakt: naar je werk toe en weer terug naar huis!

Als je fietsrit is goedgekeurd, ontvang je de punten automatisch op je profiel. Deze punten kun je in de Toogethr Cycles webshop inwisselen voor leuke extraatjes of voor een donatie aan een goed doel.

Vragen?
Heb je vragen of hulp nodig bij het installeren van de app? Bekijk dan de pagina met de Veelgestelde Vragen of stuur je vraag naar support@toogethr.com.