Parkeren bij Danone

Bij Danone vinden wij het belangrijk om goed te zorgen voor de wereld waarin we leven. We willen bijdragen aan een duurzaam en schoon milieu. Dit doen we door CO2-uitstoot en luchtvervuiling te verminderen. 

Om dit doel te behalen promoten we onder andere het samen rijden via de Toogethr app. Toogethr is niet alleen een goedkopere, leukere en duurzamere manier van reizen, maar je profiteert ook nog eens van toffe beloningen. Bijvoorbeeld het boeken van een Premium Rideshare Parkeerplek!

Hoe werkt het boeken van een parkeerplek met Toogethr?

Wanneer je één of meerdere collega’s uitnodigt op je rit dan ontgrendel je automatisch de parkeerfunctie. Wanneer je deze functie hebt ontgrendeld kun je één van de vijf Premium Rideshare parkeerplekken boeken.

Volg deze simpele stappen om je parkeerplek te boeken

1) Het klinkt misschien logisch, maar voor het boeken van een parkeerplek moet je eerst de Toogethr app hebben gedownload en een profiel hebben aangemaakt.

2) Tik op rit toevoegen, creëer je rit voor een specifieke datum, voer aankomst- of vertrektijd in en kies Danone als bestemming van je rit. Je ziet de parkeerfunctie verschijnen. De functie is op dat moment nog niet beschikbaar (grijs/blauw van kleur).

3) Voeg een collega toe aan je rit (dit kan d.m.v. een suggestie, een directe uitnodiging of zelfs meerdere). Hiermee ontgrendel je de parkeerfunctie (nu groen van kleur).

4) Tik op de knop om de parkeerfunctie te ontgrendelen.

5) Na het tikken op de knop kom je in het scherm terecht waar je kunt reserveren.

6) Als dit allemaal goed is gegaan heb je een Premium parkeerplek gereserveerd. Je zal dan een scherm te zien krijgen (zoals bovenstaande afbeelding) die laat zien dat je succesvol een plek hebt gereserveerd. Nu hoef je alleen nog maar samen te rijden en op je gereserveerde premium plek te parkeren. Makkelijk toch?

We wensen je veel plezier met samen rijden en parkeren via onze app! We hopen dat je er veel gebruik van zal maken!

Belangrijk! De bestuurder van je rit moet deel uitmaken van de community waarvoor een parkeerplek wordt gereserveerd.

Belangrijk! Wanneer je collega’s uit je rit verwijderd, of wanneer ze zelf uit de rit stappen en je rit heeft geen personen meer, dan zal je reservering komen te vervallen. Je kunt dan niet meer op de aangegeven plek parkeren.