Straks weer naar kantoor?
Maar hoe?

Download de whitepaper

Nog even geduld. Nu is thuiswerken nog de norm. Maar straks komen uw mensen weer naar kantoor en dan moet u als werkgever goed voorbereid zijn. Belangrijk om te weten: wat zijn hun voorkeuren en verwachtingen ten aanzien van vervoer en parkeren? Toogethr vroeg Ruigrok NetPanel om dit te onderzoeken. De resultaten staan in de whitepaper.

Logo of Ruigrok netpanelLogo of  toogethr

Mobiliteit in en na
coronatijd

Zaken als flexibel reisgedrag, reiskosten en parkeercapaciteit vormen in deze tijd belangrijke uitdagingen voor werkgevers. Toogethr pakt die uitdagingen samen met u aan. Door oplossingen aan te reiken voor planning, informatiemanagement en gedragsverandering. Zodat u grip houdt op de mobiliteit en uw medewerkers met plezier naar hun werk kunnen gaan.

67%

Auto

7%

Metro, tram, bus

30%

Fiets

8%

Trein
48%
van de medewerkers wil (erg) graag (weer) naar kantoor als ze minder dan 30km moeten reizen
38%
van de medewerkers wil (erg) graag (weer) naar kantoor als ze meer dan 30km moeten reizen
De situatie vergt een intensieve planning van de HR-afdeling en facilitair management.
Image of Joost
Joost Bijlsma
oprichter en CEO Toogethr

RESERVEREN, PARKEREN, BEHEREN

Als straks meer mensen de eigen auto verkiezen boven het OV, kan parkeren een puzzel worden. Met Toogethr lost u die puzzel op. Toogethr levert systemen die u onder meer voorzien van cruciale data voor uw parkeerbeleid. En met die data kunt u de juiste beslissingen nemen, uw parkeercapaciteit optimaal benutten en uw medewerkers de ultieme parkeerervaring bieden.

back to work brochure visual

Zij zijn er
klaar voor

Al meer dan 100 organisaties hebben ervoor gekozen om samen met Toogethr het mobiliteitsbeleid te optimaliseren voor de terugkeer naar kantoor.  

Meer weten? Voer uw e-mailadres in en download de whitepaper.

Zoals gepubliceerd in
Logo of DMILogo of mobiliteitsplatform