ACCENTURE, PWC, ABN AMRO EN ENGIE DOEN 'T AL. WIE VOLGT?

Door Leonie - 8 december 2016

Sinds de start van de nieuwe Toogethr begin oktober heeft de lancering een vogelvlucht genomen. Daar zijn we niet alleen blij mee, maar ook trots op. Grote organisaties als consultancy bureaus Accenture en PwC, ABN AMRO bank en de technische dienstverlener ENGIE nemen al vanaf het begin deel aan de Toogethr community op de Zuidas. En als het aan Gemeente Amsterdam ligt, zullen er veel meer volgen; met een periodieke subsidie voor alle bedrijven op de Zuidas dragen zij een waardevol steentje bij aan dit mobiliteitsinitiatief.

Samenrijden met een ambitie

De afgelopen 18 maanden hebben Accenture en initiatiefnemer Calendar42 nauw samengewerkt met grote werkgevers op de Zuidas om te ontdekken hoe ridesharing woon-werkverkeer kan verbeteren en leuker kan maken. De Toogethr ambitie is vrij eenvoudig: Nederland zou veel mooier zijn met 25.000 minder auto’s op de weg. Stel je voor, 25.000 auto’s minder die jou hinderen op je weg naar het werk en ‘jouw’ parkeerplek inpikken. Tegelijkertijd reduceren deze 25.000 carpoolende weggebruikers dan de CO2-uitstoot. Dat kunnen we samen echt bereiken…

Doe mee, het is supereenvoudig

Door middel van een slimme planning technologie gecombineerd met de bestaande werkplek communities en een bonussysteem, neemt de Toogethr app het gedoe weg dat mensen voorheen ervaarden bij het samenrijden. Medewerkers van Accenture, PwC, ABN AMRO en ENGIE kunnen het al beamen: Ridesharing met Toogethr is ongelooflijk eenvoudig.

Daarnaast is de app rendabel voor elke individuele deelnemer. Hun medewerkers ondervinden direct voordelen bij het delen van het dagelijkse woon-werkverkeer: het besparen van geld, het vermijden parkeerdilemma’s en het opbouwen van een waardevol netwerk. Ridesharing wordt nu écht leuk! Het ergste wat je kan overkomen is een goed gesprek.

Een kijkje achter de schermen

Onlangs was Michel Boerrigter, oprichter van initiator Calendar42, te zien in Groen Licht van de VARA. In deze aflevering van dit wekelijkse reportageprogramma over groene feiten en fabels werd Accenture Nederland aan de tand gevoeld over wat zij allemaal doen aan duurzame oplossingen. Samenrijden met Toogethr mocht dan ook niet ontbreken. Heb je het programma gemist? Kijk dan nog even mee!

It’s better Toogethr!

Toogethr is een ridesharing app die al binnen veel organisaties gebruikt wordt. Lees hoe je met ons het verschil kan maken.