CARPOOLEN NAAR KANTORENPARK DE BEUKENHORSTEN

Door Leonie - 13 september 2017

Met veel enthousiasme kunnen wij bekend maken dat er deze maand een grote Toogethr pilot van start zal gaan op bedrijventerrein De Beukenhorsten in Hoofddorp. Op De Beukenhorsten zijn o.a. grote bedrijven als ASICS, Omron, YoungCapital, PostNL en Dura Vermeer gevestigd. De Toogethr pilot is onderdeel van het project Beukenhorst Bereikbaar.

Duurzame mobiliteit & De Beukenhorsten

Het kantorenpark De Beukenhorsten ambieert het meest duurzame full service kantorenpark van Nederland te worden. Daarbij kan Toogethr natuurlijk niet ontbreken! De Beukenhorsten is centraal gelegen binnen de Gemeente Haarlemmermeer in de driehoek Amsterdam, Haarlem en Leiden. Het bedrijventerrein bevindt zich ook dicht bij luchthaven Schiphol. Het landschap, met groene zones van 35 meter breed, wandelcircuits en tuinen, vormt de hoofdstructuur. Water vormt daarbij het verbindende element.

Het project Beukenhorst Bereikbaar is een initiatief van Beter Benutten, ASDC, Delta en de Gemeente Haarlemmermeer. Zij hebben verregaande duurzaamheidsambities volgens de principes van Cradle to Cradle, waarbij gebouwen en producten na gebruik op een hoogwaardige manier hergebruikt kunnen worden. Deze duurzaamheidsambities vertalen zich op vele gebieden, waaronder duurzame mobiliteit. Dus werd het tijd voor Toogethr!

Carpoolen naar De Beukenhorsten in Hoofddorp met Toogethr

Carpoolen met Toogethr

De (met de auto reizende) medewerkers ontvangen een uitnodiging om de Toogethr-app te downloaden. Op basis van locatie, werktijden en autobezit worden zij proactief gematcht met collega’s of medewerkers van andere bedrijven op De Beukenhorsten. Zo kunnen zij gemakkelijk samen carpoolen naar de werklocatie.

Door te carpoolen verminderen werknemers en organisaties hun CO2 footprint, vergroten zij hun zakelijke netwerk en worden zij beloond met punten. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor coole prijzen in de Toogethr webshop! Ook besparen zij brandstofkosten en zijn er meer parkeerplaatsen beschikbaar in de vele parkeergarages op De Beukenhorsten.

Wat is er nu gezelliger dan samen naar het werk te rijden tijdens een goed gesprek? En mocht je toch in een file terechtkomen, dan het liefst Toogethr!

Toogethr is een ridesharing app die al binnen veel organisaties gebruikt wordt. Lees hoe je met ons het verschil kan maken.