DE DECEMBER FEESTMAAND BIJ TOOGETHR

Door Leonie - 29 november 2017

De tijd is gekomen, de kaarsjes mogen aan, de lichtjes worden opgehangen en menig kind doet nauwelijks nog een oog dicht. Of dit van de spanning of de hoeveelheid gegeten suiker is, laten we even in het midden. Hoe dan ook, de December Feestmaand is aangebroken: de maand die door volwassenen wordt omschreven als druk en duur maar bovenal heel gezellig. De komende maand is een periode van samen zijn, stilstaan bij de hoogte en dieptepunten van het afgelopen jaar, maar ook uitkijken naar een nieuw jaar met nieuwe doelen.

Activiteiten

Maar voordat het zover is staan wij bij Toogethr eerst stil bij december. Wij hebben de komende maand leuke dingen voor jullie in petto zodat de decembermaand nóg aangenamer wordt. Zo laten we jullie zien hoe Toogethr Sinterklaas viert en hoe wij ons voorbereiden op de Kerstdagen. Ook zullen wij een Toogethr branded kerstkaart met jullie delen. Ons Rad van Fortuin zal gepimpt worden tot Kerst-rad en ook deze maand zijn er weer te gekke prijzen te winnen! Ten slotte zal ook de Toogethr webshop deze maand gevuld worden met speciale December Feestmaand items, zoals tickets voor Kerstcircus Ahoy Rotterdam!

De Decemberfeestmaand
Toogethr mand vol lekkers

Als extraatje gaan wij ook in december weer op pad met onze Toogethr Infiniti. Wij rijden door heel het land om jullie te voorzien van een mand vol lekkers.

December zal een drukke, maar vooral gezellige maand worden. Omdat de decembermaand draait om het samen zijn, zullen wij als Toogethr team met jullie delen hoe wij de feestdagen vieren! Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar hoe jullie de feestdagen vieren. Deel daarom vooral een kiekje met ons via
Facebook, Twitter of Instagram!

Geniet nog even van 2017, want voor je het weet is het alweer 2018 en is het tijd om plannen voor het nieuwe jaar te gaan maken!

Een warme groet,
De December Feestmaand vier je Toogethr

De December Feestmaand

Toogethr is een ridesharing app die al binnen veel organisaties gebruikt wordt. Lees hoe je met ons het verschil kan maken.