OER-HOLLANDSE JANUARI BIJ TOOGETHR

Door Leonie - 9 januari 2018

Na de talloze lijstjes met hoogtepunten uit 2017, het veroveren van meerdere oliebollen en het aftellen naar de altijd weer voorspelbare Bohemian Rhapsody in de Top2000 is het dan eindelijk zover: 2018 is aangebroken.

Voornemens

Een nieuw jaar, een nieuw begin. We nemen onszelf voor om meer te gaan sporten, gezonder te eten, meer tijd voor het gezin te maken, te stoppen met roken of meer samen te gaan rijden. Wij van Toogethr hebben natuurlijk ook veel goede voornemens. Denk bijvoorbeeld aan het lanceren van nieuwe functionaliteiten in de app en het uitbreiden van ons portfolio. Ook willen wij eind 2018 het aantal kilometers naar de maan bespaard hebben. Dit betekent dat we ernaar streven 384.400 kilometer bespaard te hebben aan het eind van 2018.

Goede voornemens sportschool

Giet it oan?

Maar voordat het zover is gaan we natuurlijk eerst nog 31 dagen lang genieten van januari. Want ook in deze maand is er genoeg te beleven. Waar ze in Haïti de dag van de voorouders vieren, in Thailand de dag van het kind en in Uganda Bevrijdingsdag, staat Nederland in het teken van de Elfstedentocht. Want wat nu als het gaat vriezen? Dan zit heel Nederland en dan vooral de Friezen, met samengeknepen billen op de bank. Giet it oan?

Oer-Hollands schaatsen

Oer-Hollands

En als we aan schaatsen en de Elfstedentocht denken dan denken we natuurlijk aan Oer-Hollands. Juist. Vandaar dit thema voor de komende maand. In januari kunnen jullie sparen voor leuke Oer-Hollandse prijzen in onze Toogethr webshop. We hebben het natuurlijk over: een dagje schaatsen, een Hollands bakboek, een pannenkoekenpan, een echt Hollands feestje en een wadloop arrangement.

Verder komen we natuurlijk weer met leuke winacties die een thema tintje krijgen.

Laten we met z’n allen een vliegende start maken! Want een goed begin is het halve werk. En wil jij je jaar nou goed beginnen met leuke Oer-Hollandse prijzen? Het enige dat jij hoeft te doen is onze Facebook en Instagram in de gaten houden, dan doen wij de rest 😉

Laten we er Toogethr een topjaar van maken!

Toogethr is een ridesharing app die al binnen veel organisaties gebruikt wordt. Lees hoe je met ons het verschil kan maken.