EEN VLIEGENDE KICK-OFF START

Door Leonie - 29 september 2017

September is de Toogethr kick-off maand! Maandag 4 september trapten wij feestelijk af met de Toogethr pilots bij Conclusion en Future Groep in Utrecht Oost. Beide bedrijven rijden vanaf nu Toogethr!

Wij stonden om 8 uur klaar om alle medewerkers van beide bedrijven op te vangen met een lekkere kop koffie of thee van de Koffiekar. Ondertussen liep het Toogethr promoteam rond om iedereen te attenderen op de launch van onze ridesharing app.

Toogethr promo Future Conclusion

De CEO van Conclusion Engbert Verkoren en de CEO van Future Groep Roelof Bijlsma deelden een rit in de Toogethr Infiniti auto met Wethouder Lot van Hooijdonk! Na de rit werd de champagne geopend en de feestelijke Toogethr taart aangesneden. Wij kijken terug op een erg geslaagde ochtend en zijn enorm blij dat Conclusion en Future Groep voortaan Toogethr rijden.

Toogethr kick-off Future Groep Culemborg

Donderdag 7 september stond Toogethr in alle vroegte met haar promoteam in Culemborg. Op het parkeerterrein van Future Groep Culemborg reden de auto’s één voor één het terrein op. Het was koud en nat, dus stonden wij de medewerkers op te wachten met verse, warme koffie. Tijdens de koffie werd er gepraat over de app, de Toogethr webshop en de verschillende functies. Na de ochtendkoffie werd de kantine Toogethr-proof gemaakt, want ook tijdens de lunch waren we aanwezig om de gloednieuwe Toogethraars wegwijs te maken in onze ridesharing app.

Toogethr carpool app kick-off Future Culemborg

Een feestelijke Toogethr borrel bij Future Groep

De vijf zat in de klok, dus werd het tijd voor de Toogethr borrel bij Future Groep in Utrecht-Oost. De borrel was tot in de puntjes verzorgd en alle aanwezige hebben kunnen genieten van lekkere borrelplankjes en een alcoholische versnapering (de BOB’s uiteraard van een frisje). Er werd lekker geborreld, gedownload én gematched. De borrel was een groot succes!

Toogethr carpool app kick-off Future Culemborg

De eerste week was een groot succes en belooft veel goeds voor de komende kick-off’s. Ook YoungCapital, BNNVARA, Dura Vermeer, de Politie Amsterdam, ASICS en de Gemeente ‘s-Hertogenbosch sluiten zich de komende weken aan bij de Toogethr movement!

Toogethr is een ridesharing app die al binnen veel organisaties gebruikt wordt. Lees hoe je met ons het verschil kan maken.