New year, fresh start

Door Leonie - 7 januari 2019

New year, fresh start!

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Het nieuwe jaar begint goed voor Toogethr, want in het weekend van 19 & 20 januari lanceren wij onze vernieuwde app!

Belangrijk!

Er verandert een hoop. We hebben hard ons best gedaan om de overstap voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Om gebruik te maken van de nieuwe app is het van belang dat je de app update. Je profiel en reeds behaalde punten worden meegenomen naar de nieuwe versie. Wel zul je eenmalig je ritten opnieuw moeten aanmaken. Maar met de vernieuwde app gaat dit super gemakkelijk en snel!

Wij kunnen niet wachten om het resultaat met jullie te delen.

 

Features| Nieuwe app

Betere suggesties

Collega’s die op de route wonen en toch geeft de app geen suggestie om samen te rijden? Met de vernieuwde app krijg je meer en betere suggesties van carpoolers bij jou in de buurt!

Naast dat de app betere suggesties biedt is er nu ook inzicht in het aantal punten dat jij kunt verdienen met jouw gedeelde ritten, wel zo gemakkelijk!

 

Terugkerende ritten

De meeste gebruikers van Toogethr delen wekelijks dezelfde rit met elkaar. In de huidige app moet je elke week opnieuw jouw ritten inplannen voor de aankomende week. Dat is vanaf nu verleden tijd!

Waar je voorheen elke week opnieuw dezelfde rit in moest plannen is het nu mogelijk om steeds terugkerende ritten in te plannen! Geen gedoe meer met al het inplannen. Makkelijk, snel en wanneer je maar wilt!

 

 

Altijd up-to-date van wijzigingen

Ziek? De auto plots kapot? Of je moet ineens overwerken? Kun je om een of andere reden niet meer meerijden/rijden. Geen zorgen!

Met de nieuwe app krijg je meteen een melding van de wijziging waardoor jij of je medereiziger nooit voor verrassingen komen te staan.

 

 

Ben jij nou ook zo nieuwsgierig naar alles wat er nog meer gaat veranderen? Houd de blog dan goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen omtrent de nieuwe app!

Toogethr is een ridesharing app die al binnen veel organisaties gebruikt wordt. Lees hoe je met ons het verschil kan maken.