NIEUWE TOOGETHR FEATURES MAKEN SAMENRIJDEN NÓG LEUKER

Door Leonie - 17 februari 2017

Wij zijn ontzettend blij en trots dat jullie massaal Toogethr rijden! Er is echter altijd ruimte voor verbetering. Dankzij jullie suggesties hebben wij een aantal nieuwe features binnen de Toogethr app gelanceerd. De app is nu nóg makkelijker en flexibeler. Het enige dat je hoeft te doen is de nieuwste Toogethr versie downloaden vanuit de App Store of Google play Store.

De nieuwe features

Toogethr goes international!
Toogethr is nu ook in onze buurlanden te gebruiken. Je kunt vanaf dit moment ook samenrijden in België, Luxemburg en een gedeelte van Duitsland. Dus kom op oost- en zuiderburen, deel die ritten!

Flexibel aanpassen van tijden en locaties
Vanaf nu worden aanpassingen van je locatie en werktijden real-time verwerkt. Dus wijzigen je reistijden of locatie plotseling? Dan ga je naar de betreffende dag in het rideshare overzicht, klik je op het groene potlood rechts bovenin en pas je het simpelweg aan. Toogethr voorziet je nu direct weer van ridesharing suggesties.

Betere suggesties om een rit te delen
De afgelopen tijd hebben wij de patronen van gedeelde ritten geanalyseerd. Deze analyse heeft ons nieuwe inzichten gegeven in wanneer gebruikers samenrijden en wanneer niet. Deze inzichten hebben wij verwerkt in de app, waardoor je nu nóg betere rideshare matches krijgt!

Toogethr is een ridesharing app die al binnen veel organisaties gebruikt wordt. Lees hoe je met ons het verschil kan maken.