NU OP DE ZUIDAS: TOOGETHR NETWORKING BILLBOARD

Door Leonie - 21 februari 2017

Toogethr billboard Zuidas Amsterdam

Hebben jullie ons “Networking Billboard” al gespot? De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om Toogethr nog meer op de kaart te zetten. Na een tweedaagse fotosessie hebben we een mooie collage van verschillende duo’s gemaakt waarbij het zakelijk netwerken op de Zuidas centraal stond.

In het kader van de deeleconomie moedigen wij samen rijden met collega’s aan. Door het gebruik van Toogethr zorgen we voor minder auto’s op de weg in strijd tegen de fileproblemen en hoge CO2-uitstoot. Maar naast duurzaam en milieubewust, is samen rijden ook een leuke manier om je collega’s beter te leren kennen of nieuwe contacten op te doen! Toogethr matcht je namelijk automatisch met de meest geschikte collega’s die op je route naar kantoor en huis liggen. Om deze kant van Toogethr uit te lichten hebben we de Zuidas en het netwerken in één concept samengebracht. Hierbij stonden medewerkers van een Zuidas kantoor model om onze slogan “Share a ride and expand your network” uit te dragen.

Het billboard is tot en met 27 februari te bewonderen bij de afrit A10 ter hoogte van congrescentrum de RAI. Op dit drukke punt staan dagelijks elke ochtend en avondspits duizenden auto’s stil. Een mooie locatie dus om het woon-werkverkeer bewust te maken van Toogethr.

Maak een selfie met het billboard en laat ons weten wat je ervan vindt door de hashtags #ShareARide en #Toogethr te gebruiken!

Toogethr is een ridesharing app die al binnen veel organisaties gebruikt wordt. Lees hoe je met ons het verschil kan maken.