PARKEERSTRESS

Door Leonie - 28 november 2017

Je kent het wel: na een lange file kom je eindelijk aan op de plaats van bestemming en vervolgens kun je niet parkeren! Parkeerstress is een veelvoorkomend probleem, maar wat doe je eraan? Wij zijn er voor je ingedoken en gaan je voorzien van wat handige tips!

Parkeerstress parkeervak

De Toogethr tips voor parkeren

Tip 1: kom op tijd. Zorg ervoor dat je de drukte voor bent en zo gemakkelijk een parkeerplek kunt bemachtigen.

Uiteraard begrijpen wij ook dat dit niet altijd haalbaar is, dus gaan we verder met tip 2: De sleutel tot succes is geduld. Wacht af tot er een parkeerplaats vrijkomt. Het is namelijk bewezen dat je sneller een parkeerplaats vindt als je even wacht, dan wanneer je eindeloos rondjes gaat rijden over het parkeerterrein. Het rijden van rondjes vergroot daarnaast ook nog eens je stresslevel en wakkert flink wat irritaties aan.

Tip 3: Durf te vragen! Je kunt gerust aan voorbijgangers vragen of zij zojuist zijn aangekomen of spoedig gaan vertrekken. In het laatste geval kun je op hun parkeerplaats parkeren.

Tip 4: Gebruik een parkeer app. Tegenwoordig zijn er apps waar je gebruik van kunt maken als je op zoek bent naar een parkeerplaats. Denk aan Park-line, Yellowbrick, Park mobile, ANWB parkeren en App-parking. Deze apps geven niet alleen aan waar je kunt parkeren, maar bieden ook de optie om je parkeerticket te betalen via je mobiel. Hierdoor hoef je niet meer te zoeken naar de dichtstbijzijnde parkeerautomaat. Blijf je langer op locatie dan gedacht? Geen probleem, met deze apps kun je een eenvoudig je parkeertijd verlengen. Op die manier voorkom je dat je ticket vroegtijdig verloopt met een boete tot gevolg.

Parkeren in vak Toogethr

En dan het inparkeren

Velen onder ons hebben er geen problemen mee en zetten het scheurijzer binnen mum van tijd netjes tussen de lijntjes. Mocht deze bijzondere verrichting je toch wat minder soepeltjes afgaan, dan kun je hier een korte opfriscursus bekijken. Zo kan er niets meer fout gaan en sta je binnen mum van tijd kalm en rustig in een parkeervak. Vaarwel parkeerstress!

Toogethr is een ridesharing app die al binnen veel organisaties gebruikt wordt. Lees hoe je met ons het verschil kan maken.