SAMENRIJDEN MET BN'ERS BIJ BNNVARA

Door Leonie - 13 oktober 2017

Goed nieuws! Sinds vorige week rijdt een deel van het Hilversum Mediapark Toogethr! De omroep BNNVARA is de eerste die kennismaakt met onze ridesharing app. Dit betekent dat nu ook bekende Nederlanders als Geraldine Kemper, Tim Hofman en Gwen van Poorten Toogethr rijden.

Bereikbaarheid van het Mediapark

Het Mediapark is een bedrijventerrein gelegen ten noorden van Hilversum. Het terrein is per auto te bereiken vanaf de snelwegen A1, A2 en A27. Veel medewerkers arriveren dan ook per auto op het Mediapark, wat een tekort aan parkeerplaatsen tot gevolg heeft. Daarnaast is het Mediapark ‘s ochtends en ‘s middags slecht bereikbaar omdat het op de omliggende snelwegen erg druk is. Tijd voor Toogethr dus!  

Green Deal Media

Momenteel is het Mediapark druk bezig met duurzaamheid en vergroening. Zo is afgelopen december door diverse grote ondernemingen de Green Deal Media ondertekend. Dit houdt in dat verschillende, op het Mediapark gevestigde bedrijven gezamenlijk tenminste 70% van het stroomverbruik op het park moeten verduurzamen. Deadline: 2020.

Om die deadline te behalen worden reeds verschillende aanpassingen gedaan. Zo telt het Mediapark momenteel veertien laadpalen voor elektrische auto’s, wordt er groene stroom ingekocht en is de TL-verlichting vervangen door LED. Ook Toogethr zal een rol spelen in het verduurzamen van het park. Samenrijden zorgt voor minder auto’s op het Mediapark én minder autoverplaatsingen naar het Mediapark. Zodoende zal de verkeersdrukte rond het park afnemen. Daarnaast wordt de parkeerdruk op het overvolle parkeerterrein verlaagd. Ook wordt er met Toogethr zowel CO2-uitstoot gereduceerd als brandstof bespaard!

BNNVARA Toogethr Carpoolen Hilversum Mediapark

Toogethr Kick-off bij BNNVARA

Op 3 oktober vertrokken wij ’s ochtends vroeg richting Hilversum. Helaas reden niet alle automobilisten op de A27 Toogethr, want het was ontzettend druk op de weg. Om 08:00 uur stond het Toogethr promotieteam klaar om de BNNVARA medewerkers op te vangen. Gewapend met een lading flyers vertelden wij over de officiële start van de Toogethr pilot. Er werd enthousiast gereageerd en de flyers werden massaal aangenomen. Het was erg fijn om te horen dat een flink aantal medewerkers de app reeds geïnstalleerd had. Bij de lunch stonden onze promodames wederom klaar om te schitteren. Naast flyers deelden zij nu ook Toogethr energy drink uit als remedie voor de ‘vier uur dip’. Ook werden er Toogethr doppers verdeeld onder medewerkers die de app direct wilden downloaden. Al met al was het een geslaagde Toogethr promodag.

 

Toogethr is een ridesharing app die al binnen veel organisaties gebruikt wordt. Lees hoe je met ons het verschil kan maken.