WHAT'S NEXT FOR TOOGETHR?

Door Leonie - 6 februari 2018

De maand februari staat bij Toogethr in het teken van innovatie. Bij Toogethr zijn wij constant bezig met het optimaliseren van de app. Wij willen dat de app zo goed mogelijk aansluit op jouw wensen en voorkeuren. Vorige maand vroegen wij daarom om jullie mening over de vraag wat je wilt toevoegen aan de app. De volgende onderwerpen zijn het meest gekozen:

  • Extra beloning voor gebruikers met een elektrisch voertuig
  • Thuisbreng garantie
  • Dashboard met live rankings

Bedankt voor jullie feedback! We hebben hiermee veel input verzameld die we meenemen in de ontwikkeling van onze app. Een live dashboard sprong er meteen uit voor ons en sluit perfect aan bij het thema innovatie van deze maand. In deze blog gaan we in op de verschillende mogelijkheden en mooie voorbeelden die er zijn op het gebied van dashboards met live rankings.

Dashboards met live rankings

Een dashboard met live rankings geeft het gebruik van de app visueel weer. Hierin kun je onder andere je huidige activiteiten, geschiedenis en analyse van je activiteiten terugvinden. Zo zie je precies wat jij haalt uit het gebruik van de app. Sport en Health-apps zijn voorlopers op dit gebied. Maar wat zou dit voor ons kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Best Practices

Er zijn vele Sport en Health-apps op de markt die je helpen fit en gezond te leven. Wij zijn zelf erg onder de indruk van de dashboards van Strava en Samsung S Health. Vanwege de interactieve en overzichtelijke dashboards met inzichten in activiteiten en prestaties van de gebruiker. De apps ondersteunen in het actiever en gezonder leven met behulp van de interactieve en gepersonaliseerd dashboards.

Strava

Strava is een mobiele app en website waarmee je alles uit je sport kunt halen. Met de app kom je in contact met miljoenen sporters over de hele wereld. Strava geeft je een overzicht van de afstand die je hebt afgelegd in kilometers en in tijdsduur. Ook kun je gemakkelijk je geschiedenis inzien, zodat je prestaties kunt vergelijken. Wil je dat je familie of vrienden laten zien waar je precies bent? Dan kun je direct je live locatie versturen.

Samsung S Health

Samsung S Health is een tracker voor activiteiten, voeding en slaap. In de app kun je zelf doelen bepalen. Zo ontdek je wanneer je mijlpalen hebt bereikt en wanneer je juist iets actiever moet zijn. Samsung S Health kan workouts automatisch detecteren. Activiteit worden automatisch herkend en in het dashboard verwerkt. Ook kun je je voortgang kun je gemakkelijk analyseren.

Toogethr & live dashboards

Wat kunnen meenemen naar onze eigen app uit deze voorbeelden? Apps zoals Strava en Samsung S Health laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van live dashboards. Dashboards brengen je activiteiten, voortgang en mijlpalen tot leven. Je kunt ze daarnaast naar wens inrichten. De mogelijkheden voor de Toogethr app zijn daardoor eindeloos. Denk aan: dashboards met een overzicht van al je ritten, het aantal gereden kilometers en uren, hoeveel CO2 je hebt bespaard, het verzenden van je live locatie en het instellen van doelen en mijlpalen. Dit zijn enkele mogelijkheden die wij op dit moment aan het onderzoeken zijn. We horen graag wat jij hiervan vindt. Hoe sta jij tegenover een live dashboard? En wat voor features en statistieken zou jij hier in terug willen zien? In de onderstaande poll kun je het aangeven:

Wat wil jij zien in een live dashboard van Toogethr?

Overzicht van al je ritten
Gereden kilometers en uren
Bespaarde hoeveelheid CO2
Live locatie verzenden
Doelen en mijlpalen
Anders

 

Toogethr is een ridesharing app die al binnen veel organisaties gebruikt wordt. Lees hoe je met ons het verschil kan maken.