Collega's aan het woord:

Tessa van de Kamp

Online Marketeer
Deel

Bij Toogethr ben ik verantwoordelijk voor de (online) marketing. Hierbij kun je denken aan het uitzetten van alle campagnes (in Nederland, België en Duitsland), leadgeneratie, e-mail marketing en projectmanagement. Ook werk ik veel samen met onze interne designer die ons helpt om onze marketingcampagnes vorm te geven.

Het werken bij Toogethr bevalt mij super goed, het werk is divers, uitdagend en geen dag is hetzelfde. Wij werken met een gedreven en betrokken team dat graag samen stappen wil maken en daar krijg ik veel energie van. Ik heb de ambitie om mijn leidinggevende kwaliteiten te verbeteren. Toogethr heeft daarvoor de ideale omgeving, omdat het een bedrijf is dat snel groeit en ambitieus is, waardoor jezelf ook in dezelfde positieve stroming terecht komt. De diversiteit in werkzaamheden maakt het werk uitdagend en er speelt echt een teamgevoel. Onze motto is werkelijk 'work hard & play hard'.

De diversiteit in werkzaamheden maakt het werk uitdagend en er speelt echt een teamgevoel. Onze motto is werkelijk 'work hard & play hard'.

Het toffe aan Toogethr vind ik dat het een jong, dynamisch en divers bedrijf is. Het is een hecht bedrijf met veel verschillende teams die elkaar versterken. De manier waarop iedereen samenwerkt vind ik erg belangrijk en tekenend voor het bedrijf. Juist hierdoor maak je stappen. Verder vind ik het internationale aspect ook erg interessant, het blijft uitdagend om een nieuwe markt te benaderen.