Voorwaarden & Spelregels Nova College Fietschallenge 2020

Voorwaarden:

 • Iedere medewerker van de Nova College vestigingen in Beverwijk, IJmuiden, Haarlem en Hoofddorp kan zich aanmelden via de website: www.toogethr.com/cycles/nova-college-fietschallenge-2020-aanmelden
 • Aanmelden voor de Nova College Fietschallenge 2020 kan vanaf maandag 16 maart 2020 9:00uur tot en met zondag 29 maart 23:59 uur met je zakelijke emailadres (@novacollege.nl).
 • De Nova College Fietschallenge 2020 wordt door NovaFit samen met IJmond Bereikbaar georganiseerd.
 • Door aanmelding ga je ermee akkoord dat jouw gegevens worden gedeeld met en worden verwerkt door IJmond Bereikbaar in haar fietsersbestand en in het kader van de Nova College Fietschallenge 2020. Voor meer informatie (inclusief privacyverklaring) over IJmond Bereikbaar, zie: www.ijmondbereikbaar.nl
 • Om mee te kunnen doen aan de Nova College Fietschallenge 2020 heb je de gratis nieuwe fietsapp Toogethr Cycles nodig. Vanaf 29 maart 2020 kun je Toogethr Cycles downloaden en kun je je profiel aanmaken, inloggen en starten met fietsen. Voor meer informatie over Toogethr Cycles, zie: www.toogethr.com/cycles
 • Gedurende de fietschallenge wordt na iedere week een top 3 van de deelnemende fietsers via de online communicatiemiddelen (mailing/intranet en artikel in de fietsapp) bekend gemaakt. De top 3 zijn de fietsers die op dat moment de meeste fietskilometers hebben gereden. Hierbij wordt de naam en werklocatie van de top 3 weergegeven. Door aanmelding ga je ermee akkoord dat jouw naam en werklocatie – indien van toepassing – mogen worden opgenomen in de top 3 in de communicatiemiddelen gedurende de fietschallenge. Mocht je hier bezwaar tegen of vragen over hebben, stuur dan een e-mail naar support@toogethr.com en we zoeken samen naar een geschikte oplossing.


Spelregels:

 • De Nova College Fietschallenge 2020 begint op 1 april 2020 en eindigt op 30 april 2020.
 • Dit is de uitdaging:
 • minimaal 100 deelnemers;
 • per persoon minstens 3x per week op de fiets naar het werk;
 • gezamenlijk minstens 18.500 fietskilometers op de teller zetten;
 • als team de meeste woon-werkritten maken.


Gezamenlijke fietschallenge

 1. De gezamenlijke fietschallenge is behaald, als minimaal 100 medewerkers van het Nova College op 1 mei 2020 in totaal minstens 18.500 geregistreerde fietskilometers hebben afgelegd.
 2. Fietskilometers die niet met de fietsapp van Toogethr Cycles worden geregistreerd, tellen niet mee voor deze fietschallenge.
 3. Recreatieve fietskilometers tellen ook mee voor deze fietschallenge.


Beloning gezamenlijke fietschallenge

 1. Dit is de beloning, als op 1 mei 2020 deze fietschallenge is behaald:
 • Een donatie van €1.000 van het Nova College en €1.500 van IJmond Bereikbaar aan Stichting Buurtgezinnen.
 1. Extra motivatie (slechts bij 100 deelnemers of meer):
 • Voor iedere extra fietskilometer bovenop de 18.500 kilometers, doneert Nova Fit een bedrag van €1 extra aan Stichting Buurtgezinnen.
 • Voor iedere extra 10 deelnemers bovenop de 100 deelnemers, doneert IJmond Bereikbaar een bedrag van €50 extra aan Stichting Buurtgezinnen.


Teamchallenge

 • Als team kun je winnen door zoveel mogelijk woon-werkritten met de fiets af te leggen. Voor de puntentelling wordt gekeken naar het team dat per persoon de meeste ritten heeft gemaakt.
 • Voorbeeld:
  Team A bestaat uit 4 personen 
  Medewerker 1 heeft in deze week 3 fietsritten gemaakt
  Medewerker 2 heeft in deze week 2 fietsritten gemaakt
  Medewerker 3 heeft in deze week 5 fietsritten gemaakt
  Medewerker 4 heeft geen ritten gemaakt

  Het totaal aantal mogelijke fietsritten: 5 dagen per week, dus potentieel 10 ritten per persoon, dus 40 ritten voor het hele team (=100%).
  Team A heeft 10 fietsritten gemaakt, dus een score van: 10/40 = 25% 

  Het team met het hoogste percentage op 1 mei 2020 wint.
 1. Jouw opgegeven werklocatie bij aanmelding bepaalt in welk team je terechtkomt. Wanneer je op meerdere Nova College locaties werkt, dient de locatie waar je het meest werkt te worden uitgekozen.
 2. Een team moet uit minimaal vijf deelnemers bestaan. Als een team uit minder dan vijf deelnemers bestaat, worden teams samengevoegd.
 3. Woon-werkritten die niet met de fietsapp van Toogethr Cycles worden geregistreerd, tellen niet mee voor de teamchallenge.
 4. Op iedere werkdag kunnen maximaal twee geldige woon-werkritten worden gemaakt: van huis naar je werklocatie en van je werklocatie naar huis. Woon-werkritten tijdens werktijd (bijvoorbeeld van de ene Nova College-locatie naar de andere NovaCollege-locatie) tellen niet mee voor de teamchallenge.


Beloning teamchallenge

 1. Dit is de beloning voor het winnende team:
 • Een actief teamuitje t.w.v. € 50 per persoon tot een maximum van €500.