Healthcare
‍parking

Meer inzicht, meerdere doelgroepen, optimale parkeerbeleving

Download brochure

Stressvrije parkeerbeleving

Altijd plek voor meerdere doelgroepen

Efficiënt beheer

Zorg dat er voor iedereen een parkeerplek is, wat gelijk al resulteert in een stressvrije beleving bij uw parkeeraccommodatie. Reserveer eenvoudig een parkeerplek voor uw patiënten en bezoekers. Hiermee krijgt u realtime inzicht in uw bezetting en de mogelijkheid uw parkeercapaciteit te optimaliseren.

De optimale parkeer-beleving

Toogethr’s parkeersysteem zorgt voor een optimale parkeerbeleving. Uw patiënten, werknemers en bezoekers zijn altijd verzekerd van een plek doordat u vooraf een plek voor hen reserveert. Het in- en uitrijden gaat eenvoudig met diverse toegangssystemen, waaronder de toepassing van een QR-code en kentekenherkenning.

car in front of barrier photo
login scherm platform visual

van reserveren naar parkeren

Uw werknemers gebruiken het reserveringsportal, een gebruiksvriendelijke, efficiënte tool waarin ze direct zien op welke dagen en tijdstippen nog parkeerplekken vrij zijn. Met toegang tot het parkeerterrein via een QR-code, kentekenherkenning of de veelgebruikte bedrijfspas kunt u de parkeerervaring van uw werknemers helemaal compleet maken. Ook kunt u met ons systeem bezoekers van tevoren aanmelden. Doordat dit geheel digitaal gebeurt, heeft u ook geen omkijken naar de parkeeradministratie.

Efficiënt beheer

Het overzichtelijke dashboard voorziet u van actuele gebruiksgegevens van uw parkeerlocatie. Op basis van deze realtime data kunt u snel schakelen en inspringen op de wisselende parkeerbehoefte van uw gebruikers. Daarmee anticipeert u op pieken en dalen in de parkeerbezetting in plaats van uw parkeerbeleid af te stemmen op parkeeractiviteiten die reeds hebben plaatsgevonden. Het omgaan met ploegendiensten en de piekbezetting die dat teweeg brengt is daarvan een goed voorbeeld. Toogethr kan u hierin ondersteunen met consultancy en advies.

efficient beheer visual platform
4.763.945
Parkeertransacties
527.639
Parkeerreserveringen
61
Parkeerlocaties gebruiken Toogethr Parking
Optimaal parkeren voor medewerkers, patiënten en bezoekers?
Download brochure

Hoe het werkt

Waardevolle insights

Realtime data geven u waardevolle inzichten in de parkeerbezetting van al uw locaties. Op basis van deze gegevens weet u precies wanneer de parkeerdruk hoog is en u eventueel moet opschalen. Maar u ziet ook precies wanneer capaciteit onbenut blijft, zodat u daar uw parkeerbeleid op aan kunt passen. Zo maakt u gerichte en juiste beslissingen op basis van waardevolle insights.

Koppelen en aansluiten van nieuwe hardware

We ontzorgen u ook volledig als het gaat om de aanschaf van nieuwe hardware en de koppeling met ons systeem. Heeft u deze hardware al in huis dan helpen we u uiteraard ook met het koppelen van uw bestaande systemen aan de intelligente Toogethr software. Zo sluit ons parkeermanagementsysteem altijd perfect op uw parkeerlocatie aan.

Succesverhalen
van onze klanten

De vraag is standaard of er elders parkeergelegenheid gehuurd kan worden. Voor sommige partijen kan dat een struikelblok zijn. Men weet eigenlijk nog niet goed dat technologie kan helpen om de parkeerlocatie efficiënter met het parkeervraagstuk om te gaan.”

Jacqueline Hougee
Commerciëel Vastgoed Manager
Lees het verhaal

Met de software van Toogethr is er voor de huurders en gebruikers maximale flexibiliteit en vanuit de eigenaar is er sturing en controle om de uiteindelijke (waarde) optimalisatie van parkeerfaciliteiten te realiseren.

Robert Ciggaar
Director Asset Management Offices
Lees het verhaal
brochure healthcare cover visual
meer weten over toogethr parking?

Voer uw zakelijk e-mailadres in en download onze complete brochure.