Simplify
Mobility

Onze slimme mobiliteitsoplossingen helpen bij een duurzaam, toegankelijk, kostenefficiënt en gezond woon-werkverkeer.

Toogethr
Cycles

Het nieuwe fietsen naar werk.

Met Toogethr Cycles krijgt u meer mensen op de fiets. Resultaat: minder files, minder CO2-uitstoot, een betere bereikbaarheid van uw bedrijf en vitale medewerkers.

Lees meer
Toogethr
Rideshare

Op een sociale en efficiënte manier naar uw werk.

Door samen rijden te stimuleren zorgt Toogethr ervoor dat de parkeerdruk vermindert, de bereikbaarheid verbetert en het woon-werkverkeer verduurzaamt.

Lees meer

Hoe Het werkt

Succesverhalen
van onze klanten

Met behulp van de Toogethr Cycles app konden deelnemers en bedrijven de competitie met elkaar aangaan en ook aangeven voor welke goede doelen ze wilden sparen.

Sandra Faessen
Omgevingsmanager A12 Slim Reizen
Lees het verhaal

Door de positieve effecten van relatief kleine veranderingen te benadrukken, krijg je veel bedrijven én hun medewerkers mee. We hebben in Toogethr de juiste partner gevonden.

Astrid van den Haak
Programmamanagement & Communicatie
Lees het verhaal

De flexibiliteit van Toogethr draagt bij aan de doelstellingen van dit project en aan een fijne samenwerking. De app sluit steeds aan bij wat er op een bepaald moment nodig is.

Lisanne de Wijs
Mobiliteitsmanager Renovatie Piet Heintunnel
Lees het verhaal

Vooral de fiets-app is hier een groot succes. Collega’s vinden het leuk zo sportief bezig te zijn, om punten te sparen voor jezelf of je team en om aan de challenges mee te doen.

Ninna Post
Communicatieadviseur
Lees het verhaal