Partner

Gemakkelijk toegang tot uw parking én het gebouw

Toogethr

Toogethr’s parkeermanagementsysteem, Toogethr Parking, zorgt voor real-time inzicht in de parkeerlocatie en zorgt dat de parkeerbezetting eenvoudig wordt geoptimaliseerd. Het resultaat: de perfecte balans tussen het optimale capaciteitsgebruik en de meest  gastvrije parkeerervaring voor jouw medewerkers en bezoekers. Toogethr Parking biedt een totaaloplossing die een overzicht  over de parkeeraccommodaties geeft, het eenvoudig maakt om parkeerplaatsen reserveerbaar te stellen en er kan gemakkelijk toegang  worden verleend aan meerdere doelgroepen.

Brivo

Als pionier in cloud-gebaseerde toegangscontrole is Brivo de leider in de categorie die meer dan 20 jaar geleden werd gecreëerd. Brivo lanceerde in 2002 lanceerden hun ons cloud-based beveiligingsplatform en onze producten en blijft baanbrekend in de branche.

Gecombineerd

Toogethr is een parkeermanagementsysteem dat gekoppeld is aan het Brivo cloud-based toegangscontrolesysteem. Door deze integratie kunt u de toegang tot een gebouw en de bijbehorende parkeerfaciliteit beter beheren. Toogethr houdt bij wie onder welke voorwaarden de parkeerfaciliteit in mag, terwijl Brivo deze toegangsrechten mogelijk maakt. De integratie tussen Toogethr en Brivo zorgt voor een gemakkelijkere toegangservaring voor bezoekers en huurders van een gebouw en de bijbehorende parkeerfaciliteit.

Client

Brivo

Services

Toogethr Parking