Partner

Plugz

De gezamenlijke oplossing van Plugz en Toogethr maakt het mogelijk om een parkeerplek te reserveren met of zonder laadpaal. Medewerkers, bewoners en andere doelgroepen kunnen zich nu verzekeren van een parkeerplek, ook wanneer dat nodig is om op te laden.

1. Over

Plugz is de slimme dienst voor zakelijke, woningbouw en andere vastgoedeigenaren die het gebruik van laadpunten willen maximaliseren en elektrische mobiliteit willen stimuleren voor particuliere en zakelijke EV-gebruikers.
Het stelt u in staat om via persoonlijke laadpuntreservering op bestaande of nieuwe laadnetwerken gegarandeerde laadsessies aan te bieden aan berijders.
Plugz is een onafhankelijke hardware en software oplossing die eenvoudig te integreren is in uw bedrijf of technologie met behulp van API of van de plank producten.

2. Oplossing

De oplossing geeft real-time inzicht in de parkeerlocatie en zorgt ervoor dat de volledige parkeerbezetting eenvoudig geoptimaliseerd kan worden. Het resultaat is een optimale parkeer- en oplaadbeleving van uw medewerkers en bezoekers.

3. Voordelen

  • Laad garantie
  • Optimaal gebruik van de laadpalen
  • Smart queuing

4. Integratie

-

5. Demonstratie

Tijdens een online demo leert één van onze parkeer experts jouw situatie en uitdaging beter kennen. Vervolgens krijg je een product tour met de features van onze smartparking software die interessant zijn voor jou. Vanzelfsprekend is er ruimte om al je vragen te stellen en staat het je vrij wat te doen na de demo. Boek via de agenda rechts direct een demo op een tijdstip naar jouw voorkeur.

Wat je in ieder geval te zien krijgt:

  • Hoe je jouw parkeermanagement volledig automatiseert.
  • Hoe je de parkeerkosten en het gedoe rondom parkeren vermindert.
  • Hoe je het kantoor future proof maakt.

Boek een demo: https://www.toogethr.com/boek-een-demo

6. Partner requirements

7. Toogethr requirements

8. Klant casus

9. Contact Plugz of Toogethr

E - info@toogethr.com

W - https://www.toogethr.com/contact

E -  hello@plugz.dev

W - www.plugz.dev

1. Over

2. Oplossing

3. Voordelen

4. Integratie

5. Demonstratie

6. Partner requirements

7. Toogethr requirements

8. Klant casus

E - info@toogethr.com

W - https://www.toogethr.com/contact

E -  hello@plugz.dev

W - www.plugz.dev