Duurzaam & gezond
Download brochure

Toogethr
cycles

Uit de auto op de fiets

Behaal duurzaamheidsdoelen

Boost fysieke & mentale gezondheid

Met Toogethr Cycles krijgt u meer mensen op de fiets. Resultaat: minder files, minder CO2-uitstoot, een betere bereikbaarheid van uw bedrijf en vitale medewerkers.

Samen fietsen

Toogethr Cycles maakt fietsen leuker, socialer én veiliger. In de app regelen uw medewerkers gezamenlijke ritten, werken ze samen aan doelen en doen ze mee aan ludieke (bedrijfs)challenges (zoals 'fiets de Tour de France').

Fietsen wordt
beloond

De app zet gefietste kilometers direct om in spaarpunten, die verzilverd kunnen worden in de speciaal voor u ingerichte webshop. Een extra zetje in de rug, vooral als ook de privékilometers worden meegeteld.

Hoe het werkt

Altijd inzicht

Heldere rapportages laten u onder meer zien hoeveel kilometers uw medewerkers individueel en gezamenlijk hebben gereden en hoeveel CO2 u daarmee hebt bespaard.

Vitale medewerkers

De fiets is een verantwoord alternatief voor de auto. Fietsen werkt ontspannend en is goed voor de mentale en fysieke conditie. Met Toogethr Cycles krijgt u uw medewerkers gemakkelijker op de pedalen!

Maatschappelijk
verantwoord

De inzet van Toogethr Cycles draagt bij aan een sterk imago als werkgever én als duurzame onderneming die haar verantwoordelijkheid serieus neemt.

Wilt u meer weten
over Cycles?

Voer uw zakelijk e-mailadres in en download onze complete brochure.

Het enthousiasme, meedenken en innovatieve
Ronald,
IJmond Bereikbaar