Toogethr
Cycles

Het nieuwe fietsen naar werk.

Download brochure

Uit de auto op de fiets

Behaal duurzaamheidsdoelen

Boost fysieke & mentale gezondheid

Met Toogethr Cycles krijgt u meer mensen op de fiets. Resultaat: minder files, minder CO2-uitstoot, een betere bereikbaarheid van uw bedrijf en vitale medewerkers.

Samen fietsen

Toogethr Cycles maakt fietsen leuker, socialer én veiliger. In de app regelen uw medewerkers gezamenlijke ritten, werken ze samen aan doelen en doen ze mee aan ludieke challenges (zoals 'fiets de Tour de France'). Uw werknemers bouwen zo een eigen fietscommunity op, wat de onderlinge band tussen collega’s enorm versterkt.

Fietsen wordt
beloond

De app zet gefietste kilometers direct om in spaarpunten, die verzilverd kunnen worden in de speciaal voor u ingerichte webshop. Een extra zetje in de rug, vooral als ook privé gereden kilometers worden meegerekend. Doordat elke fietsrit meetelt, maakt Toogethr Cycles het gebruik van de fiets ook voor de lange termijn aantrekkelijk.

51.099
aantal fietsritten
466.654
km gefietst
43
bedrijven gebruiken de app
Op weg naar meer vitaliteit en een duurzamer woon-werkverkeer?
Download brochure

Hoe Het werkt

Altijd inzicht

Heldere rapportages laten onder meer zien hoeveel kilometers uw medewerkers individueel en gezamenlijk hebben gereden en welke bijdrage ze daarmee leveren aan het behalen van uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Vitale medewerkers

De fiets is een verantwoord alternatief voor de auto. Fietsen werkt ontspannend en is goed voor de mentale en fysieke gezondheid. Met Toogethr Cycles krijgt u uw medewerkers gemakkelijker op de pedalen!

Maatschappelijk bewust

Het gebruik van Toogethr Cycles draagt bij aan een sterk imago als werkgever én als duurzame onderneming die een actieve rol speelt in het realiseren van een gewenste gedragsverandering.

Succesverhalen
van onze klanten

Vooral de fiets-app is hier een groot succes. Collega’s vinden het leuk zo sportief bezig te zijn, om punten te sparen voor jezelf of je team, en om aan de challenges mee te doen.

Ninna Post
Communicatieadviseur, Rode Kruis Ziekenhuis
Lees het verhaal
Wilt u meer weten
over toogethr Cycles?

Voer uw zakelijk e-mailadres in en download onze complete brochure.