Toogethr
Cycles

Het nieuwe fietsen naar werk.

Download brochure

Uit de auto op de fiets

Behaal duurzaamheidsdoelen

Boost fysieke & mentale gezondheid

Met Toogethr Cycles krijgt u meer mensen op de fiets. Resultaat: minder files, minder CO2-uitstoot, een betere bereikbaarheid van uw bedrijf en vitale medewerkers.

Samen fietsen

Toogethr Cycles maakt fietsen leuker, socialer én veiliger. In de app regelen uw medewerkers gezamenlijke ritten, werken ze samen aan doelen en doen ze mee aan ludieke challenges (zoals 'fiets de Tour de France'). Uw werknemers bouwen zo een eigen fietscommunity op, wat de onderlinge band tussen collega’s enorm versterkt.

Fietsen wordt
beloond

De app zet gefietste kilometers direct om in spaarpunten, die verzilverd kunnen worden in de speciaal voor u ingerichte webshop. Een extra zetje in de rug, vooral als ook privé gereden kilometers worden meegerekend. Doordat elke fietsrit meetelt, maakt Toogethr Cycles het gebruik van de fiets ook voor de lange termijn aantrekkelijk.

121.828
Aantal fietsritten
1.166.729
Km gefietst
45
Bedrijven gebruiken de Cycles app
Op weg naar meer vitaliteit en een duurzamer woon-werkverkeer?
Download brochure

Hoe Het werkt

Altijd inzicht

Heldere rapportages laten onder meer zien hoeveel kilometers uw medewerkers individueel en gezamenlijk hebben gereden en welke bijdrage ze daarmee leveren aan het behalen van uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Vitale medewerkers

De fiets is een verantwoord alternatief voor de auto. Fietsen werkt ontspannend en is goed voor de mentale en fysieke gezondheid. Met Toogethr Cycles krijgt u uw medewerkers gemakkelijker op de pedalen!

Maatschappelijk bewust

Het gebruik van Toogethr Cycles draagt bij aan een sterk imago als werkgever én als duurzame onderneming die een actieve rol speelt in het realiseren van een gewenste gedragsverandering.

Succesverhalen
van onze klanten

Met behulp van de Toogethr Cycles app konden deelnemers en bedrijven de competitie met elkaar aangaan en ook aangeven voor welke goede doelen ze wilden sparen.

Sandra Faessen
Omgevingsmanager A12 Slim Reizen
Lees het verhaal

Door de positieve effecten van relatief kleine veranderingen te benadrukken, krijg je veel bedrijven én hun medewerkers mee. We hebben in Toogethr de juiste partner gevonden.

Astrid van den Haak
Programmamanagement & Communicatie
Lees het verhaal

De flexibiliteit van Toogethr draagt bij aan de doelstellingen van dit project en aan een fijne samenwerking. De app sluit steeds aan bij wat er op een bepaald moment nodig is.

Lisanne de Wijs
Mobiliteitsmanager Renovatie Piet Heintunnel
Lees het verhaal

Vooral de fiets-app is hier een groot succes. Collega’s vinden het leuk zo sportief bezig te zijn, om punten te sparen voor jezelf of je team en om aan de challenges mee te doen.

Ninna Post
Communicatieadviseur
Lees het verhaal
Wilt u meer weten
over toogethr Cycles?

Voer uw zakelijk e-mailadres in en download onze complete brochure.