Doe het
samen met Toogethr

Toogethr is een zakelijk mobiliteitsplatform dat sinds de oprichting in 2016 is uitgegroeid tot een innovatieve, volwaardige mobiliteitspartner voor grote bedrijven in Nederland, België en Duitsland.

Met slimme datatools, zoals ridesharing en fietsstimulering voor werknemers en slimme parkeeroplossingen voor bedrijven en vastgoedbeheerders, helpen we hen hun woon-werkverkeer en parkeeromgeving prettiger, efficiënter en duurzamer te maken.

Oplossingen
voor elke
organisatie

Onze duurzame mobiliteits- en parkeeroplossingen volgen de meest recente mobiliteitstrends en sluiten naadloos aan op de behoefte van bedrijven om flexibel met hun mobiliteit en parkeerlocaties om te gaan. Met onze oplossingen zijn we vooral actief bij grote corporates, vastgoedbedrijven, zorginstellingen en bedrijven in de hospitality sector. Zo werken we onder meer samen met Shell, Tata Steel, DOW, IJmond Bereikbaar, Gemeente Nijmegen, Radboud UMC, Savills, Certitudo Capital, Colliers en Schiphol.

toogethr clients
toogethr collega's foto

Kennis van de
markt waarin
we actief zijn

Bij Toogethr zijn we altijd op de hoogte van wat er in de markt speelt. Om antwoord te krijgen op de belangrijkste vragen rondom mobiliteit en parkeren laat Toogethr regelmatig onderzoek uitvoeren onder werknemers en werkgevers van corporates en vastgoedbedrijven. Door te weten hoe deze bedrijven omgaan met de thema’s mobiliteit, parkeren en duurzaamheid kan Toogethr haar oplossingen hier goed op laten aansluiten.

We leven in het nu en zijn de brug naar de toekomst

SIMPLIFY THE FUTURE TOOGETHR!

Join the
movement!

Na Nederland, België en Duitsland wil Toogethr ook in de rest van de wereld het woon-werkverkeer eenvoudiger, duurzamer en prettiger maken. Daarom breiden we ons jonge, enthousiaste team steeds verder uit. Ga je met ons de uitdaging aan om een mobielere en groenere samenleving te creëren?

Lees meer