altijd plek met toogethr smart parking

Jouw overvolle, of leegstaande, parkeerterrein optimaliseer je eenvoudig met onze smart parking software. Krijg real time inzicht en bepaal door middel van uitgebreide rapportages jouw parkeerbeleid, van slagboom tot laadpaal.  

Boek een demo
visual new dashboard

Inzicht en optimalisatie

Real time dashboard en reporting tool

Met onze real time dashboards krijg je snel inzicht in het daadwerkelijke gebruik van je parkeerterrein. Vragen als 'wie parkeert wanneer' en 'wie maakt gebruik van de laadpalen' zijn verleden tijd.  

Op basis van dit inzicht kun jij het ideale parkeerbeleid vormgeven en implementeren. Zo behoud je grip op je parkeerplaats en heb je de flexibiliteit om het beleid aan te passen waar nodig.

new dashboard visual

Meerdere portals

Creëer rollen voor je medewerkers en bezoekers

Creëer verschillende portals voor verschillende doelgroepen, waardoor zowel werknemers als bezoekers de mogelijkheid hebben om parkeerplekken te reserveren en hun reis naar kantoor zo comfortabel mogelijk te maken.

Deze portals bieden daarnaast de flexibiliteit om reserveringen met verschillende rechten te maken op diverse parkeerterreinen. Hierdoor kunnen gebruikers eenvoudig kiezen welke parkeerlocatie het beste bij hun behoeften past en genieten van een gepersonaliseerde parkeerervaring.

Nu beschikbaar

meer omzet
uit jouw parkeerterrein

Krijg snel inzicht in je overcapaciteit. Op daluren en in het weekend kun je eenvoudig je parkeerterrein open stellen voor betalende bezoekers. Via de EasyPark app parkeren zij eenvoudig op jouw zakelijke parkeerterrein.

Easypark phone visual

Een compleet
ecosysteem

Integraties met alle bekende systemen

Toogethr integreert naadloos met verschillende bestaande hardware- en software systemen, waardoor een gepersonaliseerde en probleemloze parkeer- en kantoorervaring mogelijk wordt gemaakt.

Koppel eenvoudig je toegangs- of office management software aan Toogethr en creëer een ecosysteem voor je medewerkers dat voor ze werkt van slagboom tot voordeur. 

onze cijfers

Sinds 2016 werken wij samen met onze klanten aan de meest gebruikersvriendelijke en optimale parkeerbeleving. Dit doen we door een open systeem en gemakkelijke integraties met de meest bekende parkeer- en office management software.

2.500.000+
Parkeertransacties
850.000+
Parkeerreserveringen
8
Landen waar Toogethr actief is
man in car visual
Live binnen enkele weken
“De implementatie zelf verliep erg snel, de feitelijke uitrol van Toogethr Parking in onze organisatie hebben we bewust gefaseerd gedaan om medewerkers te laten wennen aan de veranderingen.”
Michiel Sluis
Portfoliomanager Dienstverlening

Download de volledige brochure

Lees meer over hoe smart parking van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw organisatie.
Download brochure

Boek een demo

Krijg tijdens een vrijblijvende en korte demo inzicht in hoe Toogethr smart parking, EV-charging of onze EasyPark integratie jouw organisatie kan helpen.

Boek een demo