meer omzet met Toogethr & Easypark

Stel je zakelijke parkeerterrein eenvoudig open voor betalende particuliere bezoekers via onze nieuwe EasyPark integratie.

Easypark mobile visual parkingspots

optimaliseer overcapaciteit

Genereer inkomsten door particuliere bezoekers op jouw parkeerterrein te laten parkeren via de EasyPark-app.

Via de Smart Parking software en rapportage tools van Toogethr krijg je inzicht in de daluren en de beschikbare overcapaciteit.

Voeg de overtallige parkeerplaatsen eenvoudig toe aan de EasyPark module en laat bezoekers parkeren op jouw parkeerterrein in de weekenden of buiten kantoortijden.

De integratie werkt dynamisch, je kunt dus optimaal gebruik maken van dalbezettingen.

Easypark dashboard visual
+50% ROI
Met de software van Toogethr is er voor de huurders en gebruikers maximale flexibiliteit en vanuit de eigenaar is er sturing en controle om de uiteindelijke (waarde) optimalisatie van parkeerfaciliteiten te realiseren.
Robert Ciggaar
Associate Director Residential & 
Hotel Investments, Savills
Easypark mobile screenshot

eenvoudig betalen

Particuliere bezoekers vinden, parkeren en betalen de aangeboden parkeerplekken via de EasyPark-app. Zodra het kenteken van het voertuig herkend wordt opent de slagboom vanzelf. Ook stopt de parkeertransactie automatisch bij het verlaten van de garage, de betaling verloopt via de app.

veilig parkeren op jouw terrein

Omdat de gebruikers bij EasyPark of Toogethr geregistreerd zijn, staan er geen onbekenden op jouw parkeerterrein. Hierdoor kan er bijvoorbeeld bij een calamiteit met alle gebruikers van jouw parkeerterrein worden gecommuniceerd.

easypark visual

Bied lege parkeerplekken aan met Toogethr en EasyPark


  • Verhoog de omzet uit je parkeerterrein
  • Veiligheid gewaarborgd: alle gebruikers zijn geregistreerd
  • Efficiënt gebruik van bestaande parkeerplekken

Deze bedrijven gingen je voor: