meer waarde uit je parkeer­faciliteiten

Single-, multi-tenant of zelfs mixed-use? Onze schaalbare
en flexibele smart parking software staat voor je klaar.

Boek een demo

Single-, multi-tenant of mixed-use?

Rechten en rollen in complexe situaties

Creëer eenvoudig rechten en rollen voor verschillende groepen, zodat er altijd plek is voor al je huurders. Verzeker je huurders van een parkeerplek. Laat ze vooraf reserveren en inrijden met een QR-code, toegangspas of kentekenherkenning.

Doordat het parkeerproces volledig geautomatiseerd is, kun jij je focussen op het halen van extra rendement uit de bestaande parkeerfaciliteiten.

new dashboard visual reports
visual dashboard with office people

Hogere return on investment

Kostenefficiënt extra rendement uit bestaande faciliteiten

Bereik de perfecte balans tussen effectief parkeren en kosten-efficiëntie. Als beheerder heb je altijd zicht op de parkeercapaciteit van je parkeerlocaties. Zo creëer je meer ruimte om parkeerplekken te kunnen verhuren en de parkeerbezetting verder te optimaliseren.

Verhuur je overcapaciteit eenvoudig via onze EasyPark integratie, waardoor je omzet uit je bestaande parkeerfaciliteiten kunt genereren.

Meer informatie over EasyPark
Nu beschikbaar

meer omzet uit jouw parkeerterrein

Krijg inzicht in je overcapaciteit. Op daluren en in het weekend kun je eenvoudig je parkeerterrein open stellen voor betalende bezoekers die via EasyPark op jouw terrein parkeren.

Easypark phone visual
New dashboard visual

Decentraal beheer

Controle en flexibiliteit

Met Toogethr smart parking kun jij het beheer van de parkeerplekken overlaten aan je huurders. Dit zorgt voor efficiënt decentraal beheer van je parkeerlocaties, waarbij je huurders en bezoekers de mogelijkheid geeft hun parkeerplek te laten beheren.

Ondanks dat de eigenaar de controle behoudt, kunnen huurders ook zelf initiatief nemen op wie van hun parkeerplekken gebruikmaakt en beheren ze de toegang zelf.

onze cijfers

Sinds 2016 werken wij samen met onze klanten aan de meest gebruikersvriendelijke en optimale parkeerbeleving. Dit doen we door een open systeem en gemakkelijke integraties met de meest bekende parkeer- en office management software.

2.500.000+
Parkeertransacties
850.000+
Parkeerreserveringen
8
Landen waar Toogethr actief is
men waking
Maximale flexibiliteit voor huurders
"Met de software van Toogethr is er voor de huurders en gebruikers maximale flexibiliteit en vanuit de eigenaar is er sturing en controle om de uiteindelijke (waarde) optimalisatie van parkeerfaciliteiten te realiseren."
Robert Ciggaar
Associate Director Residential & Hotel Investment

Download de vastgoed brochure

Bied huurders voldoende parkeerplekken, maak de transitie van single-tenant naar mixed-use en verhoog de huurderstevredenheid.
Download brochure