Vastgoed

MEER RENDEMENT UIT JE VASTGOED MET SMART PARKING

Single-, multi-tenant of mixed-use? Met onze schaalbare en flexibele smart parking software beheren je huurders hun eigen parkeerproces. Stel eenvoudig je lege parkeerplaatsen open aan kortparkeerders om extra omzet te genereren.

Boek een demo

Single-, multi-tenant of mixed-use?

Rechten en rollen in complexe situaties

Laat je huurders hun eigen parkeerplekken beheren, zodat jij er geen tijd aan kwijt bent. Parkeerders kunnen vooraf reserveren en inrijden met kentekenherkenning.Maak gebruik van onze hardware of koppel onze software naadloos met WPS, Brivo, SKIDATA en meer.

new dashboard visual reports
visual dashboard with office people

KRIJG INZICHT IN JE PARKEERLOCATIES

Real time dashboard en reporting tool

Krijg inzicht in het parkeergedrag van je huurders, waaronder de verschillende parkeerstromen en publieksgroepen.

Kom er aan de hand van data achter wanneer jouw piek- en daluren zijn om meer rendement uit jouw parkeerfaciliteiten te halen. Stel je parkeerplekken eenvoudig open voor kortparkeerders via onze samenwerking met EasyPark.

NIEUW

meer omzet uit je parkeerterrein

Krijg inzicht in je overcapaciteit. Tijdens daluren stel je met onze EasyPark module eenvoudig je parkeerterrein open voor mensen die op jouw terrein willen parkeren. Bepaal je eigen tarief en openingstijden en pas dit op ieder moment aan.

Easypark phone visual
men waking
Maximale flexibiliteit voor huurders
"Met de software van Toogethr is er voor de huurders en gebruikers maximale flexibiliteit en vanuit de eigenaar is er sturing en controle om de uiteindelijke (waarde) optimalisatie van parkeerfaciliteiten te realiseren."
Robert Ciggaar
Associate Director Residential & Hotel Investment

AUTOMATISEER JE PARKEERTERREIN MET TOOGETHR

Bied huurders voldoende parkeerplekken, maak de transitie van single-tenant naar mixed-use en verhoog de huurderstevredenheid.