Optimaliseer je gastbeleving met toogethr parking

De optimale gastbeleving begint met parkeren. Geef jouw gasten de mogelijkheid een parkeerplek te reserveren voor een zorgeloos begin van hun verblijf.

Boek een demo

Bespaar tijd voor je front office

Verbeter de gastervaring

Door de automatisering van het parkeerproces help je de front office zowel met tijdsbesparing als het verbeteren van de gastervaring.

new dashboard visual reports

De optimale gastbeleving

NILS am See

Lees hier meer over hoe NILS am See, een elegant boetiekhotel gelegen in Oostenrijk, Toogethr Smart Parking heeft geïmplementeerd om de gastervaring te verbeteren en dagelijks tijd heeft bespaard voor de front office.

Bekijk de client case

meer omzet uit jouw parkeerterrein

Krijg inzicht in je overcapaciteit. Op daluren en in het weekend kun je eenvoudig je parkeerterrein open stellen voor betalende bezoekers die via EasyPark op jouw terrein parkeren.

Easypark phone visual

Voordelen van Toogethr Parking

Controle en flexibiliteit

Het parkeersysteem van Toogethr verbetert de gastervaring door de mogelijkheid te bieden om vooraf een parkeerplaats te reserveren, optimaliseert de omzet door lege plekken aan niet-hotelgasten te verhuren en verhoogt de algehele gastvrijheid met een snelle en efficiënte parkeerervaring. Groepen, vooral voor Meetings & Events, kunnen ook vooraf parkeerplekken reserveren via het hotel of zelf.

Real-time overzicht van je bezetting
"Via het Toogethr systeem kunnen gasten moeiteloos parkeerplaatsen vooraf reserveren, compleet met optionele oplaadpunten."
Alexander Youssef
Managing Director - Hotel NILS am See

onze cijfers

Sinds 2016 werken wij samen met onze klanten aan de meest gebruikersvriendelijke en optimale parkeerbeleving. Dit doen we door een open systeem en gemakkelijke integraties met de meest bekende parkeer- en office management software.

2.500.000+
Parkeertransacties
850.000+
Parkeerreserveringen
8
Landen waar Toogethr actief is

Download de hospitality brochure

Voer je zakelijk e-mailadres in en download onze brochure.
Download brochure