Meer inzicht, meer gemak, meer omzet
Download brochure

Smart
Parking

Connect met elk parkeersysteem

Meerdere doelgroepen, één oplossing

Optimaal gebruik van de capaciteit

Toogethrs parkeermanagementsysteem kan probleemloos gekoppeld worden aan alle parkeersystemen. Het zorgt voor real-time inzicht in uw parkeerlocatie en optimaliseert de bezetting. Resultaat: de perfecte balans tussen parkeren en kostenefficiëntie.

Op elke schaal

Voor elke situatie heeft Toogethr een parkeeroplossing: van een eenvoudig parkeerterrein voor werknemers tot complexe multi-tenant omgevingen.

Inzicht

Gebruik actueel inzicht om data-driven beslissingen te nemen over de cruciale onderdelen van uw parkeerterrein. Volg niet langer alleen de ontwikkelingen op uw parkeerplekken, maar bepaal met de juiste informatie zelf de koers van uw parkeerbeleid.

Rollen en
rechten

Delegeer de rollen en rechten binnen het parkeermanagementsysteem: bepaal wie inzicht heeft in welke gegevens en wie welke acties mag uitvoeren.

Reserveringen

Ontvang eenvoudig bezoekers, neem reserveringen aan, stuur bevestigingen en geef klanten de perfecte hospitality treatment. Eventuele betalingen lopen via gecertificeerde portals en worden direct veilig afgehandeld.

HARDWARE

We installeren en regelen ook de benodigde hardware of maken uw bestaande hardware slim. Van poorten en slagbomen tot smartboxen, toetsenbordterminals en mobiele internetverbindingen. Zo sluit ons parkeermanagementsysteem perfect op uw parkeerlocatie aan.

Ideaal voor
Bedrijven
Universiteiten
Hotels
Luchthavens
Gemeenten
Recreatieparken
Ziekenhuizen
Evenementen
Appartementen-
complexen

Hoe het werkt

Meer rendement

Haal meer uit uw parkeeromgeving. Optimaliseer de bezetting en maak gebruik van onbenutte ruimte. Toogethr kijkt samen met u naar alle mogelijkheden.

Zorgeloos beheer

Bespaar tijd en zorgen rondom het beheer van uw parkeerlocatie. Van hardware en implementatie tot de facturatie naar de huurders: alles wordt voor u geregeld.

Optimale customer journey

Toogethr zorgt ervoor dat iedereen probleemloos kan reserveren en parkeren. Dankzij een gebruiksvriendelijk portal voor reserveringen en diverse opties als kentekenherkenning, QR-codes en paslezers, was het parkeren nog nooit zo makkelijk.

Consultancy: compleet en realistisch

Onze consultants verkennen de mogelijkheden en adviseren over een realistisch parkeerconcept en de implementatie en het beheer ervan. Met oog voor het traject van de klant en een optimaal rendement op de investering.

Wilt u meer weten over smart parking?

Voer uw zakelijk e-mailadres in en download onze complete brochure.

Betrokkenheid, fijne mensen
Dolf,
Siemens