Hoe helpen Toogethr producten jouw bedrijf in de 1,5 meter samenleving? Lees hier.

Slim en bewust reizen naar werk

Technologie en innovatie bepalen de toekomst van mobiliteit. Het Toogethr-platform biedt alles wat u nodig heeft om uw zakelijke mobiliteit klaar te maken voor de toekomst. Wij houden uw werkplekken toegankelijk, verbeteren het woon-werkverkeer en dragen bij aan duurzame ontwikkelingsdoelen.

Parking

Slimmer parkeren

Toogethr heeft parkeren opnieuw gedefinieerd met slimme koppelingen voor alle bekende parkeersystemen en hardware. We beheren de parkeertoegang en brengen de ultieme balans tussen bezetting en beleid. Kortom: een algehele upgrade van de parkeerbeleving.

Meer info

Rideshare

Sociaal en duurzaam naar werk

Versterk sociale cohesie onder werknemers, verlaag de parkeerdruk, verbeter de bereikbaarheid en draag bij aan een schonere wereld! Ridesharing van Toogethr is de manier voor werknemers om samen naar werk te reizen.

Meer info

Wij creëren de nieuwe generatie reizigers.

Ontdek de volledige potentie van de werknemers community. Een mobiliteitsnetwerk, gefaciliteerd door een scala aan instrumenten om de “last-mile” problemen op te lossen, het meeste uit parkeren te halen en de dagelijkse woon-werk reis te verbeteren.

Onze impact

254.021

gedeelde ritten

9.639.045

bespaarde kilometers

1.763.945 KG

kilogram CO2 reductie

Wil jij ook vrijblijvend 2 weken gebruik maken van onze diensten?

Voer je e-mailadres in, download de brochure en we nemen contact met je op!