Campus Werkspoor is een locatie in Utrecht waar 36 huurders, zowel groot als klein, aanwezig zijn. In totaal zijn er 329 parkeerplekken verdeeld over 2 terreinen. De huurders huren allemaal hun eigen parkeerplek, maar niemand had inzicht of grip op de capaciteit van de parkeeromgeving. Daarnaast ontstonden er in de regio nieuwe uitdagingen waardoor Campus Werkspoor hun openbare parkeerterrein gesloten wilde maken. Toogethr Parking bood hiervoor de perfecte oplossing.

Wat hebben we gedaan?

Eerst is er een kick-off meeting geweest op locatie, waarnaar er een plan is opgesteld met een situatieschets. Vervolgens is het implementatietraject van start gegaan, wat voor Campus Werkspoor inhield dat de hardware geplaatst en ingericht werd. Door middel van deze hardware kunnen mensen op verschillende plekken en manieren het parkeerterrein op rijden. Voor Campus Werkspoor hebben wij slagbomen, zuilen, kentekencamera’s, paslezers en pinterminals aangesloten.

Het traject eindigde met het trainingstraject, waarbij we zowel de huurders als de mensen binnen Campus Werkspoor getraind hebben in het omgaan met het nieuwe systeem. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat de flows niet bij één iemand uitkomen, maar dat de huurders zelf ook iets kunnen bijdragen. Campus Werkspoor kan zo op een innovatieve manier omgaan met de capaciteit en flexibiliteit van hun parkeeromgeving. Met vragen over het systeem en voor technische support kan Campus Werkspoor bij Toogethr terecht.Voor Campus Werkspoor betekent dit volledige ontzorging van A tot Z. Het resultaat is dat Campus Werkspoor en de huurders vanuit één software oplossing alles kunnen managen. Hierdoor heeft iedereen meer inzicht in de capaciteit van de parkeeromgeving. Deze flexibiliteit verbetert de parkeerbeleving voor zowel Campus Werkspoor als de huurders van de parkeerplekken. Door middel van Toogethr Parking hebben er al 11.826 parkeertransacties plaatsgevonden.

Boek een vrijblijvende demo

Nieuwsgierig wat onze smartparking software voor jouw bedrijf kan betekenen? Boek dan een vrijblijvende demo met één van onze parkeerspecialisten.

Boek een demo