Gemeente Amsterdam zocht, via een aanbesteding, een partij die tijdens de sluiting van de Piet Heintunnel met fietsstimulering bij kon dragen aan de bereikbaarheid van de stad. De gemeente was op zoek naar (mobiliteits)oplossingen om de hinder tijdens de sluiting van de Piet Heintunnel zoveel mogelijk te beperken. Hier sloot Toogethr Cycles goed op aan.

Wat hebben we gedaan?

De aanbesteding is gewonnen en direct zijn wij aan de slag gegaan met het aanpassen van de Toogethr Cycles app. Een nieuw validatiesysteem is ontworpen. De validatiezones zijn speciale doorfiets zones die eventueel een alternatief voor de Piet Heintunnel kunnen zijn. Eerst was de Toogethr Cycles app alleen voor organisaties en bedrijven geschikt. De wens van de gemeente Amsterdam was om ook particuliere gebruikers mee te laten doen. Daarom is er een registratie website ontworpen en gebouwd, zodat iedereen die zich in Amsterdam bevindt de app kan downloaden en gebruiken. Om mensen enthousiast te maken voor de Toogethr Cycles app, heeft er een grote referral actie plaatsgevonden. Tijdens deze actie hebben deelnemende fietsers veel anderen uitgenodigd. Ook worden er maandelijks nieuwe challenges uitgerold en kunnen Amsterdammers zelf persoonlijke challenges starten. Bijvoorbeeld de ‘Win een E-bike challenge’, Hierbij kunnen fietsers een gratis e-bike proberen te winnen.

De flexibiliteit van Toogethr draagt bij aan de doelstellingen van dit project en aan een fijne samenwerking. De app sluit steeds aan bij wat er op een bepaald moment nodig is.

Lisanne de Wijs, Mobiliteitsmanager Renovatie Piet Heintunnel
Lisanne de Wijs, Mobiliteitsmanager Renovatie Piet Heintunnel

Boek een vrijblijvende demo

Nieuwsgierig wat onze smartparking software voor jouw bedrijf kan betekenen? Boek dan een vrijblijvende demo met één van onze parkeerspecialisten.

Boek een demo