Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Kennemerland en de regio IJmond. Het RKZ werkt sinds 5 jaar samen met IJmond Bereikbaar, een programma wat zich richt op fietsstimulering. Het Rode Kruis Ziekenhuis maakte al gebruik van Toogethr Rideshare om zo hun CO2-uitstoot te verminderen. Verder probeerden zij altijd al beweging te stimuleren onder werknemers en hier sloot Toogethr Cycles goed op aan.

Wat hebben we gedaan?

Om de medewerkers van het RKZ te stimuleren om gebruik te maken van de Toogethr Cycles app heeft er een activatie plaatsgevonden. Vanwege de corona pandemie ging dit voornamelijk digitaal, via het intranet en interne communicatiemiddelen van het RKZ. Daarnaast worden er ook fiets challenges ontworpen speciaal voor de medewerkers van het RKZ.

Vooral de fiets-app is hier een groot succes. Collega’s vinden het leuk zo sportief bezig te zijn, om punten te sparen voor jezelf of je team en om aan de challenges mee te doen.

Ninna Post, Communicatie adviseur
Ninna Post, Communicatie adviseur

Boek een vrijblijvende demo

Nieuwsgierig wat onze smartparking software voor jouw bedrijf kan betekenen? Boek dan een vrijblijvende demo met één van onze parkeerspecialisten.

Boek een demo