Hoe krijg je inzicht en grip op verschillende parkeerterreinen? Amsterdam Science Park is een internationale hotspot van hedendaagse kennis en innovatie. Naast jong talent, huisvest het Amsterdam Science Park een unieke mix van wetenschappelijke instituten, onderwijsinstellingen en techbedrijven. Matrix helpt zijn huurders te excelleren door hen in staat te stellen een natuurlijk onderdeel te vormen van dit ecosysteem en zich te verbinden met de op het park aanwezige kenniskracht en talenten. Dit doen zij door de huurders toegang te bieden tot de beste onderzoeksfaciliteiten, ontmoetingsplekken en een breed scala aan specialistische en meer generieke bedrijfsdiensten.

Uitdaging

De Matrix Innovation Center is een moderne campus met 90 huurders en 226 parkeerplekken verdeeld over 4 terreinen. Een grote campus met meerdere verschillende huurders en een gelimiteerd aantal parkeerplekken brengt bepaalde uitdagingen met zich mee. Een eerdere implementatie van Bisner Workplace heeft de werkplek uitdaging opgelost en geleid tot productievere en efficiëntere werkplekken. Waar Bisner Workplace de werkplek uitdaging heeft opgelost, hadden medewerkers nog wel moeite met het vinden van een parkeerplaats.

Het oude parkeerbeleid was gebaseerd op pasjes. Er was totaal geen inzicht in het gebruik. Het gevolg was dat mensen op een verkeerde plek geparkeerd stonden of voor een dichte slagboom stonden, gezien het parkeerterrein vol was. Dit leidde tot ontevredenheid bij de huurders. Hier moest wat aan gebeuren. Er was behoefte aan een parkeermanagementsysteem, want hoe zorg je er nou voor dat bezoekers en medewerkers op het juiste terrein parkeren en ook zelf kunnen zien of er nog plek is?

Wat hebben we gedaan

In samenwerking met Bisner hebben we ook de parkeercapaciteit inzichtelijk kunnen maken voor zowel de beheerder, huurder als medewerker. Door de geïntegreerde oplossing van Bisner en Toogethr verbeteren wij het operationeel beheer van het Matrix Innovation Center en vergroten we de huurderstevredenheid. Hoe is dit gebeurd?

De traditionele parkeerpassen zijn vervangen door kentekencamera’s en QR-codes. Via Bisner en Toogethr krijgen medewerkers automatisch parkeerrechten en daardoor is het voor hen mogelijk om van tevoren een parkeerplek te reserveren. Huurders hebben ook de optie om gasten uit te nodigen en ook voor hen een parkeerplek te reserveren door middel van credits in het credit systeem van Bisner. Zodra deze credits op zijn, is het ook mogelijk om meer credits bij te kopen.

Met de integratie tussen Bisner en Toogethr bieden wij werknemers de optimale werknemers ervaring aan, en zorgen we voor controle over wat er in het kantoor, en op de parkeerterreinen gebeurd. Toogethr zorgt voor een geautomatiseerd parkeerbeheersysteem voor alle doelgroepen, waarbij de huurder zelf de mogelijkheid heeft om zelf het beleid te bepalen over de gehuurde plekken. Zo houdt Toogethr de parkeervoorzieningen zo efficiënt mogelijk gevuld, waardoor iedere medewerker verzekerd is van een plekje. Wel zo gebruiksvriendelijk.

Boek een vrijblijvende demo

Nieuwsgierig wat onze smartparking software voor jouw bedrijf kan betekenen? Boek dan een vrijblijvende demo met één van onze parkeerspecialisten.

Boek een demo