Boelens de Gruyter is een projectontwikkelaar met een breed scala aan projecten. Van grootschalige woon- en kantoorontwikkelingen tot distributiecentra. Zij ontwikkelen krachtige, onderscheidende projecten die inspireren. Een van de inspirerende projecten waar Boelens de Gruyter nu mee bezig is, is de groenste campus van de toekomst aan het Rembrandtpark in Amsterdam. Rembrandtpark is een mixed-use locatie waar medewerkers, restaurantbezoekers, evenementenbezoekers en dagjesmensen samen komen.

Zoals vele groeiende steden kampt de gemeente Amsterdam met krappe parkeernormen. Om het kantoor klaar te stomen voor de toekomst zal de campus de mogelijkheid moeten bieden om verschillende groepen gebruik te laten maken van gelimiteerde parkeerplekken en ook vanuit de gemeente wordt er verwacht dat dubbelgebruik gerealiseerd moet worden. Daarnaast wordt er ook gekeken naar het vermijden van toekomstige problemen door middel van duurzame ontwikkelinge

Hoe hebben we dit voor elkaar gekregen?

Door het implementeren van een reserveringsportaal, wordt er door middel van vaste toegangsrechten op parkeerplaatsen, flexibel parkeren mogelijk. Hierdoor komt er een mogelijkheid om eenvoudig een parkeerplaats voor bezoekers, medewerkers en short stay gebruikers te reserveren. Waarna er automatisch een gepersonaliseerde e-mailuitnodiging wordt verstuurd, die toegang verleent tot de parkeeraccommodatie. Door deze portal is er een optie om een parkeerplek ‘on demand’ te reserveren in plaats van een inefficiënte 1 op 1 toewijzing in de garage.

De vraag is standaard of er elders parkeergelegenheid gehuurd kan worden. Voor sommige partijen kan dat een struikelblok zijn. Men weet eigenlijk nog niet goed dat technologie kan helpen om de parkeerlocatie efficiënter met het parkeervraagstuk om te gaan.

Jacqueline Hougee, Commerciëel Vastgoed Manager
Jacqueline Hougee, Commerciëel Vastgoed Manager

Daarnaast, door het gebruik van Toogethr parking, is het ook mogelijk om kosten te besparen. Gemiddeld komen we bij onze klanten uit op een kostenreductie van 20 tot 30%. Dit is haalbaar vanwege de mogelijkheid om operationele medewerkers van handmatig werk te ontlasten, door middel van automatisering van het parkeermanagement. Hierdoor zijn medewerkers geen tijd meer kwijt aan het uitnodigingen van gasten en het zoeken naar een parkeerplek. Daarnaast biedt Toogethr duurzame mobiliteitsoplossingen aan voor de zakelijke huurders door ze te stimuleren om met de fiets naar kantoor te gaan of samen te rijden waardoor er minder autoverkeer is rondom het Rembrandtpark.

Boek een vrijblijvende demo

Nieuwsgierig wat onze smartparking software voor jouw bedrijf kan betekenen? Boek dan een vrijblijvende demo met één van onze parkeerspecialisten.

Boek een demo