Klantcase

Trinity Buildings

Trinity Building is een oud kantoorpand getransformeerd naar drie woontorens met in totaal 133 woningen in Amsterdam. Dit project is genomineerd voor de Geurt Brinkgreve Bokaal, welke jaarlijks wordt uitgereikt aan de opdrachtgever van het beste herontwikkelings- of renovatieproject van erfgoed in Amsterdam. De woontorens zijn voorzien van een ondergrondse parkeergarage met 92 parkeerplekken. Hiervoor wilde Certitudo Capital, de eigenaar van Trinity Buildings, een goed parkeersysteem waarmee de bewoners makkelijk kunnen binnenrijden, maar ook eenvoudig bezoekers kunnen uitnodigen.

Wat hebben we gedaan?

Het Toogethr parkeermanagementsysteem in combinatie met de hardware is geïmplementeerd. Voor Trinity Buildings zijn dit keypads, kentekencamera’s en paslezers voor zowel de garage als de toegangsdeuren.


Bewoners kunnen te allen tijde binnen- en buitenrijden zonder reservering. Ook is er een portal ontwikkeld specifiek voor Trinity Buildings waarmee bezoekers en externen eenvoudig een parkeerplek kunnen reserveren.

Met de software van Toogethr is er voor de huurders en gebruikers maximale flexibiliteit en vanuit de eigenaar is er sturing en controle om de uiteindelijke (waarde) optimalisatie van parkeerfaciliteiten te realiseren.
Robert Ciggaar
Director Asset Management Offices

Client

Certitudo Capital

Services

Toogethr Parking

Wat hebben we bereikt?

Trinity Buildings heeft nu meer inzicht in de capaciteit van de parkeeromgeving waardoor de parkeerbeleving verbetert voor bewoners, bezoekers en externen. Door middel van Toogethr Parking hebben er al 5.203 parkeertransacties plaatsgevonden sinds mei 2021.

Toogethr Parking (Vastgoed)

Biedt huurders voldoende parkeerplekken, maak de transitie van single-tenant naar mixed-use en verhoog de huurderstevredenheid.