Corporate
parking

Meer inzichten, eenvoud in beheer, optimale parkeerbeleving.

Download brochure

Realtime insights, effectief en eenvoudig beheer

Optimale parkeerervaring

Flexibele, dynamische parkeeromgeving

Laat werknemers en bezoekers vooraf een plek reserveren en creëer realtime overzicht van relevante gebruikersdata, hiermee optimaliseert u probleemloos uw parkeerbezetting en creëert u een optimale parkeerbeleving. Resultaat: de perfecte balans tussen parkeren en kostenefficiëntie. 

Van reserveren naar parkeren

Uw werknemers gebruiken het reserveringsportal, een gebruiksvriendelijke, efficiënte tool waarin ze direct zien op welke dagen en tijdstippen nog parkeerplekken vrij zijn. Met toegang tot het parkeerterrein via een QR-code, kentekenherkenning of de veelgebruikte bedrijfspas kunt u de parkeerervaring van uw werknemers helemaal compleet maken. Ook kunt u met ons systeem bezoekers van tevoren aanmelden.

Haal alles uit uw parkeerlocatie

Door de implementatie van Toogethr Parking kunt u precies verwachten wanneer de parkeerdruk hoog is en op welke momenten er parkeercapaciteit onbenut blijft. Door ongebruikte capaciteit open te stellen aan bijvoorbeeld werknemers van andere bedrijven, dagjesmensen of bewoners, verandert uw parkeerlocatie van een statische in een flexibele, dynamische omgeving.

Optimaal beheer

Het overzichtelijke dashboard voorziet u van actuele gebruiksgegevens van alle aangesloten parkeerlocaties. Op basis van deze realtime data kunt u snel schakelen en inspringen op de wisselende parkeerbehoefte van uw gebruikers. Daarmee anticipeert u op pieken en dalen in de parkeerbezetting in plaats van uw parkeerbeleid af te stemmen op parkeeractiviteiten die reeds hebben plaatsgevonden. 

4.763.945
Parkeertransacties
527.639
Parkeerreserveringen
61
Parkeerlocaties gebruiken Toogethr Parking
Meer inzicht, meer gemak en meer omzet?
Download brochure

Hoe het werkt

Overal inzetbaar

Van één parkeerterrein voor uw werknemers tot het beheer van een groot aantal parkeerplekken, verspreid over verschillende parkeerlocaties (denk aan het beheer van blokken parkeerplekken in garages). U kunt eenvoudig opschalen door nieuwe locaties en gebruikers aan te sluiten op het parkeermanagementsysteem. Daarmee heeft u altijd en overal zicht op het gebruik van al uw parkeeraccommodaties voor optimale benutting van de capaciteit.

Verzorgen van nieuwe hardware

We ontzorgen u ook volledig als het gaat om de aanschaf van nieuwe hardware en de koppeling met ons systeem. Heeft u deze hardware al in huis dan helpen we u uiteraard ook met het koppelen van uw bestaande systemen aan de intelligente Toogethr software. Zo sluit ons parkeermanagementsysteem altijd perfect op uw parkeerlocatie aan.

Succesverhalen
van onze klanten

Met de software van Toogethr is er voor de huurders en gebruikers maximale flexibiliteit en vanuit de eigenaar is er sturing en controle om de uiteindelijke (waarde) optimalisatie van parkeerfaciliteiten te realiseren.

Robert Ciggaar
Director Asset Management Offices
Lees het verhaal
meer weten over toogethr parking?

Voer uw zakelijk e-mailadres in en download onze complete brochure.