Hoe helpen Toogethr producten jouw bedrijf in de 1,5 meter samenleving? Lees hier.

Slimmer Parkeren

Neem de controle door uw slagboom te koppelen aan onze parkeeroplossing voor een slimmere en effectieve parkeerflow. Een optimale parkeerbelevenis voor uw medewerkers.

De Virtuele Parkeerplek

Toogethr’s parkeermanagementsysteem zorgt voor real-time inzicht in uw parkeerlocatie en optimaliseert de bezetting. Creëer de perfecte balans tussen parkeren en kostenefficiëntie, schaalbaar voor iedere bedrijfsbehoefte: van een eenvoudig parkeerterrein voor werknemers tot complexe multi-tenant omgevingen.

Inzicht

Gebruik actueel inzicht om data-driven beslissingen te nemen over de cruciale onderdelen van uw parkeerterrein. Volg niet langer alleen de ontwikkelingen op uw parkeerplekken, maar bepaal met de juiste informatie zelf de koers van uw parkeerbeleid.

Abonnementen

Reguleer met onze smart software de toegangsrechten voor bezoekers en medewerkers. Bepaal wie, waar, wanneer en tegen welke prijs naar binnen mag voor het optimaal gebruik van uw parkeerplaats.

Rollen en rechten

Delegeer de rollen en rechten binnen het parkeermanagementsysteem: bepaal wie inzicht heeft in welke gegevens en wie welke acties mag uitvoeren.

Reserveringen

Ontvang eenvoudig bezoekers, neem reserveringen aan, stuur bevestigingen en geef klanten de perfecte hospitality treatment. Eventuele betalingen lopen via gecertificeerde portals en worden direct veilig afgehandeld.

De upgrade voor uw parkeerhardware

Optimaliseer de slagboom door deze te verbinden met Toogethr’s Smartbox & onze parkeeroplossing voor een slimmer en effectiever parkeermanagement.

Eenvoudig te installeren en compatibel met alle bestaande oplossingen en bekende platformen, zoals SKIDATA en Q-PARK. Onze ultramoderne Smartbox biedt geoptimaliseerde toegang tot parkeerplaatsen voor klanten en bezoekers door middel van automatische tag-, pas- en kentekenherkenning en QR-code scanners.
 
Compatibel met alle terminals, met of zonder internet.

Parkeerbeleid als stuurmiddel

Parkeerbeleid is onderdeel van een integrale aanpak omtrent mobiliteitsmanagement. Bij de totstandkoming hiervan kan Toogethr assisteren, vanuit onze kennis en expertise en vanuit ons uitgebreide netwerk in de branche.
Werkvelden waar we actief zijn:
Bedrijven
Luchthavens
Ziekenhuizen
Universiteiten
Gemeenten
Evenementen

Wil jij ook vrijblijvend 2 weken gebruik maken van onze diensten?

Voer je e-mailadres in, download de brochure en we nemen contact met je op!