Simplify
Parking

Haal meer uit uw parkeerplaatsen met ons kosteneffectief en data-gedreven parkeersysteem.

Real Estate
‍Parking
Meerdere doelgroepen,
meerdere locaties,
meer omzet.

Maak uw parkeren makkelijk en aantrekkelijk voor meerdere doelgroepen. Met ons gebruiksvriendelijke, intelligente parkeermanagementsysteem kunt u parkeerplaatsen flexibel indelen en snel reageren op de wisselende capaciteitsvraag.

Lees meer
Corporate
‍Parking
Meer inzichten, eenvoud in beheer, optimale parkeerbeleving.

Laat werknemers en bezoekers vooraf een plek reserveren en creëer realtime overzicht van relevante gebruikersdata. Resultaat: de perfecte balans tussen parkeren en kostenefficiëntie. 

Lees meer
Hospitality
‍‍Parking
Meer inzichten, eenvoud in beheer, optimale parkeerbeleving.

Een goede parkeerplek als vast onderdeel van uw hospitality is een pluspunt voor veel van uw gasten. Zeker als die plek ook nog eens gemakkelijk te boeken, te bereiken en te betalen is. Toogethr Parking maakt dat mogelijk en zorgt voor een complete parkeerbeleving.

Lees meer
Healthcare
‍‍Parking
Meer inzicht, meerdere doelgroepen, optimale parkeerbeleving

Zorg voor een stressvrije beleving en begin bij uw parkeeraccommodatie. Reserveer eenvoudig een parkeerplek voor uw patiënten en bezoekers. Hiermee krijgt u realtime inzicht in uw bezetting en de mogelijkheid uw parkeercapaciteit te optimaliseren.

Lees meer

Parkeer Calculator

Van inzicht naar oplossing.
Bereken uw parkeerbehoefte.
Berekenen

Hoe Het werkt

Succesverhalen
van onze klanten

Met de software van Toogethr is er voor de huurders en gebruikers maximale flexibiliteit en vanuit de eigenaar is er sturing en controle om de uiteindelijke (waarde) optimalisatie van parkeerfaciliteiten te realiseren.

Robert Ciggaar
Director Asset Management Offices
Lees het verhaal