Real estate
‍parking

Meerdere doelgroepen, meerdere locaties, meer omzet.

Download brochure

Koppeling aan bestaande en nieuwe hardware

Toegang verlenen aan meerdere doelgroepen

Waardevolle insights voor een optimale bezetting

Met onze gebruiksvriendelijke, intelligente parkeermanagement software kun je parkeerplaatsen flexibel indelen en snel reageren op de wisselende capaciteitsvraag. Maak parkeren makkelijk en aantrekkelijk voor meerdere doelgroepen, zoals beheerders en huurders.

Optimale parkeer-
beleving

Toogethr’s parkeersysteem zorgt voor een optimale parkeerbeleving. Je gebruikers zijn altijd verzekerd van een parkeerplek doordat ze vooraf kunnen reserveren en kunnen inrijden met een QR-code, toegangspas of kentekenherkenning. Doordat het parkeerproces volledig geautomatiseerd is, kun jij je focussen op het halen van extra rendement uit de bestaande parkeeraccommodaties.

car driving stock
a'dam toren parking platform

Maximaal rendement

Bereik de perfecte balans tussen effectief parkeren en kostenefficiëntie. Als beheerder heb je altijd zicht op de parkeercapaciteit van je parkeerlocaties. En dus ook waar nog ruimte is om parkeerplekken te kunnen verhuren en de parkeerbezetting verder te optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan kortparkeerders die met de handige parkeerportal meteen een plek kunnen huren voor een dag of dagdeel.

Decentraal beheer

Met Toogethr Parking kun jij het beheer van de parkeerplekken zelf overlaten aan je huurders. Dit zorgt voor efficiënt decentraal beheer van je parkeerlocaties, waarbij je huurders en bezoekers de mogelijkheid geeft hun parkeerplek te laten beheren. Daarbij kunnen ze ook zelf controle houden over wie van hun parkeerplekken gebruikmaakt en beheren ze de toegang zelf.

beheer visual platform laptop
4.763.945
Parkeertransacties
527.639
Parkeerreserveringen
61
Parkeerlocaties gebruiken Toogethr Parking
Meer inzicht, meer gemak en meer omzet?
Download brochure

Hoe het werkt

Altijd volledig overzicht

Toogethr Parking is voorzien van een overzichtelijk dashboard, waarmee je de parkeeractiviteiten van alle parkeerlocaties overziet. Nieuwe huurders en parkeerlocaties zijn eenvoudig aan het dashboard toe te voegen, zodat je altijd over de juiste gebruikersgegevens beschikt. Geschikt voor beheer van elke parkeerlocatie, van één parkeerterrein tot complexe multi-tenant parkeeraccommodaties.

Waardevolle insights

Realtime data geeft je waardevolle inzichten in de parkeerbezetting van al je locaties. Op basis van deze gegevens weet je precies wanneer de parkeerdruk hoog is en je eventueel moet opschalen. Maar je ziet ook precies wanneer capaciteit onbenut blijft, zodat je daar je parkeerbeleid op aan kunt passen. Zo maak je gerichte en juiste beslissingen op basis van waardevolle insights.

Verzorgen van nieuwe hardware

De aanschaf van nieuwe hardware en de koppeling met ons systeem nemen we volledig uithanden. Heb je deze hardware al in huis dan helpen we je uiteraard ook met het koppelen van je bestaande systemen aan onze intelligente Toogethr software. Zo sluit ons parkeermanagementsysteem altijd perfect aan op jouw parkeerlocatie.

Succesverhalen
van onze klanten

De vraag is standaard of er elders parkeergelegenheid gehuurd kan worden. Voor sommige partijen kan dat een struikelblok zijn. Men weet eigenlijk nog niet goed dat technologie kan helpen om de parkeerlocatie efficiënter met het parkeervraagstuk om te gaan.”

Jacqueline Hougee
Commerciëel Vastgoed Manager
Lees het verhaal

Met de software van Toogethr is er voor de huurders en gebruikers maximale flexibiliteit en vanuit de eigenaar is er sturing en controle om de uiteindelijke (waarde) optimalisatie van parkeerfaciliteiten te realiseren.

Robert Ciggaar
Director Asset Management Offices
Lees het verhaal
brochure real estate cover visual
meer weten over toogethr parking?

Voer je zakelijk e-mailadres in en download onze complete brochure.