Real estate
‍parking

Meerdere doelgroepen, meerdere locaties, meer omzet.

Download brochure

Koppeling aan bestaande en nieuwe hardware

Toegang verlenen aan meerdere doelgroepen

Waardevolle insights voor een optimale bezetting

Met ons gebruiksvriendelijke, intelligente parkeermanagementsysteem kunt u parkeerplaatsen flexibel indelen en snel reageren op de wisselende capaciteitsvraag. Maak uw parkeren makkelijk en aantrekkelijk voor meerdere doelgroepen, zoals beheerders en huurders.

Optimale parkeer-
beleving

Toogethr’s parkeersysteem zorgt voor een optimale parkeerbeleving. Uw gebruikers zijn altijd verzekerd van een parkeerplek doordat ze vooraf kunnen reserveren. Inrijden gebeurt met een QR-code, toegangspas of kentekenherkenning, geen gedoe dus voor de slagboom. Doordat het parkeerproces geautomatiseerd is, kunt u zich volledig focussen op het halen van extra rendement uit uw parkeeraccommodaties.

Maximaal rendement

Bereik de perfecte balans tussen effectief parkeren en kostenefficiëntie. Als beheerder heeft u altijd zicht op de parkeercapaciteit van uw parkeerlocaties. En dus ook waar nog ruimte is om parkeerplekken te kunnen verhuren en uw parkeerbezetting verder te optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan kortparkeerders die met de handige parkeerportal meteen een plek kunnen huren voor een dag.

Decentraal beheer

Met Toogethr Parking kunt u het beheer van de parkeerplekken zelf overlaten aan uw huurders. Dit zorgt voor efficiënt decentraal beheer van uw parkeerlocaties, waarbij u uw huurders en bezoekers de mogelijkheid geeft hun parkeerplek te laten beheren. Daarbij kunnen ze ook zelf controle houden over wie van hun parkeerplekken gebruikmaakt en beheren ze de toegang zelf.

4.763.945
Parkeertransacties
527.639
Parkeerreserveringen
61
Parkeerlocaties gebruiken Toogethr Parking
Meer inzicht, meer gemak en meer omzet?
Download brochure

Hoe het werkt

Altijd volledig overzicht

Toogethr Parking is voorzien van een overzichtelijk dashboard, waarmee u de parkeeractiviteiten van alle parkeerlocaties overziet. Nieuwe huurders en parkeerlocaties zijn eenvoudig aan het dashboard toe te voegen, zodat u altijd over de juiste gebruikersgegevens beschikt. Geschikt voor beheer van elke parkeerlocatie, van één parkeerterrein tot complexe multi-tenant parkeeraccommodaties.

Waardevolle insights

Realtime data geven u waardevolle inzichten in de parkeerbezetting van al uw locaties. Op basis van deze gegevens weet u precies wanneer de parkeerdruk hoog is en u eventueel moet opschalen. Maar u ziet ook precies wanneer capaciteit onbenut blijft, zodat u daar uw parkeerbeleid op aan kunt passen. Zo maakt u gerichte en juiste beslissingen op basis van waardevolle insights.

Verzorgen van nieuwe hardware

We ontzorgen u ook volledig als het gaat om de aanschaf van nieuwe hardware en de koppeling met ons systeem. Heeft u deze hardware al in huis dan helpen we u uiteraard ook met het koppelen van uw bestaande systemen aan de intelligente Toogethr software. Zo sluit ons parkeermanagementsysteem altijd perfect op uw parkeerlocatie aan.

Succesverhalen
van onze klanten

Met de software van Toogethr is er voor de huurders en gebruikers maximale flexibiliteit en vanuit de eigenaar is er sturing en controle om de uiteindelijke (waarde) optimalisatie van parkeerfaciliteiten te realiseren.

Robert Ciggaar
Director Asset Management Offices
Lees het verhaal
meer weten over toogethr parking?

Voer uw zakelijk e-mailadres in en download onze complete brochure.