TOOGETHR
NAAR WERK.


Wij maken woon-werkverkeer op 1,5 meter makkelijk.

Toogethr Safe Cycling: Veilig & gezond op de fiets

Fietsen biedt niet alleen de minste kans op besmetting, maar het heeft ook een positieve impact op onze fysieke en mentale gezondheid. Met de Toogethr Cycles-app stimuleer je medewerkers vaker de fiets te pakken. Natuurlijk maken onderlinge uitdagingen en gezamenlijke doelen het fietsen nog leuker.

Toogethr Smart Parking: Flexibele werkomgeving voor medewerkers

Reizen met eigen auto of motor staat op de tweede plaats van de vervoersladder. Heb je als werkgever beperkte parkeergelegenheid, zou dit je zorgen kunnen baren. Met de Toogethr Smart Parking-oplossing maak je de parkeerlocatie inzichtelijk en flexibel.

Toogethr Ridesharing: Carpoolen veiliger dan OV

De kans op infectie is bij carpoolen een stuk lager dan in een overvolle trein of bus, zeker als je schuin achter in plaats van naast de bestuurder gaat zitten. Onze Toogethr Rideshare-oplossing koppelt, via slimme algoritmes, reizende collega’s aan elkaar op basis van hun dagelijkse woon-werkverkeer routines.

Duurzame oplossingen

Hoe lang de 1,5-metersamenleving standhoudt en hoe de maatregelen er op korte en langere termijn uit zullen zien, weet niemand. Maar er is hoe dan ook behoefte aan duurzame oplossingen om het woon-werkverkeer veilig en goed in te richten. Onze slimme mobiliteitsoplossingen dragen bij aan die toekomstbestendige manier van reizen en aan de positieve impact die je als organisatie met duurzaamheidsoplossingen wilt maken.

Wil jij ook vrijblijvend 2 weken gebruik maken van onze diensten?

Voer je e-mailadres in, download de brochure en we nemen contact met je op!