Hoe helpen Toogethr producten jouw bedrijf in de 1,5 meter samenleving? Lees hier.
Is parkeren een puzzel?
Los het op met Toogethr!

Extra overzicht,
gemak en omzet

smart parking for real estate
Compleet systeem
Flexibel en rendabel
Extra kansen
Alles in één hand

Meer rendement

Haal meer uit uw omgeving door efficiënt gebruik te maken van onbenutte parkeerruimte.

Op veel parkeerterreinen blijven kansen nog onbenut. Parkeerterreinen bij appartementen bijvoorbeeld zijn overdag ideaal voor medewerkers van nabijgelegen bedrijven en parkeerterreinen bij bedrijven worden extra rendabel als ze in het weekend beschikbaar zijn voor dagjesmensen. Toogethr brengt met u samen al die kansen in beeld.

Zorgeloos beheer

Van advies en administratie tot hardware: alles wordt geregeld.

Toogethr regelt alles voor een slim en flexibel parkeerconcept. Onze eigen parkingexpert geeft u om te beginnen een breed en transparant advies over onder meer rendement, begroting en routing. In de realisatiefase regelt Toogethr alles: van de koppeling aan de hardware tot en met de betaling door abonnementhouders en kortparkeerders.

Optimale customer journey

Een gebruiksvriendelijk portal, dat u ontzorgt.

Bewoners, bedrijven, bezoekers: hoe divers de doelgroep van uw parkeerterrein ook is, Toogethr zorgt ervoor dat iedereen probleemloos kan reserveren en parkeren. Met een gebruiksvriendelijk portal voor reserveringen en een heldere communicatie.

Snel terugverdiend

Van bestaande situatie tot compleet nieuwe oplossing: we hebben het allemaal gedaan.

Wat uw vraag ook is, het antwoord is altijd een intelligent systeem dat u maximaal zicht biedt op de parkeervraag en de beschikbare capaciteit. Voor diverse terreinen heeft Toogethr al passende oplossingen ontwikkeld en geïmplementeerd. Oplossingen die ook nog eens snel zijn terugverdiend: u haalt immers meer rendement uit uw terrein, terwijl de investering alleszins meevalt.

Over de aanpak van Toogethr en de voordelen van die aanpak leest u meer in de brochure.

Voer uw e-mailadres in, download de brochure en we nemen contact met u op!