Press release

Toogethr en EasyPark stellen zakelijke parkeerterreinen open voor particulieren

Efficiënter gebruik van beschikbare parkeerruimte bij bedrijven

Door de samenwerking met EasyPark kunnen Toogethr-klanten hun overtallige bedrijfsparkeerplekken beschikbaar stellen voor gebruik aan particulieren. EasyPark en Toogethr zijn deze samenwerking aangegaan zodat bedrijven flexibeler om kunnen gaan met mobiliteit en parkeerlocaties, en klanten van EasyPark, steden gemakkelijker en betaalbaar kunnen bezoeken. Daarnaast past het maximaal gebruik van bestaande parkeerlocaties goed bij het streven van EasyPark om steden leefbaarder te maken.

Bedrijven en vastgoedeigenaren kunnen overtallige parkeerplekken beschikbaar stellen voor particulier gebruik. Automobilisten vinden, parkeren en betalen de aangeboden parkeerplekken via de EasyPark-app, waarna het in- en uitrijden van de locatie wordt geregeld via kentekenherkenning. ANPR (Automatic Number Plate Recognition) zorgt ervoor dat de slagboom bij aankomst en vertrek automatisch opengaat. Zodra het kenteken van het voertuig herkend wordt en in dit geval koppelt aan de app, opent de slagboom vanzelf. Ook stopt de parkeertransactie vanzelf bij het verlaten van de garage, de betaling verloopt via de app.

Jessica Vennik van EasyPark: “Bedrijven hebben vaak parkeerplaatsen over, zeker in het weekend. Deze plekken zijn een uitkomst voor bijvoorbeeld dagjesmensen die nu snel een beschikbare en centraal gelegen parkeerplek in drukke steden willen vinden. Ook worden de parkeerplekken vaker tegen een goedkoper tarief aangeboden. Door efficiënter gebruik te maken van al bestaande en beschikbare ruimte en bezoekers hier rechtstreeks heen te leiden, draagt dit positief bij aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van de steden. “

Robbert Sanders, CMO bij Toogethr: “Onze technologie draagt bij aan het efficiënter omgaan met het parkeervraagstuk. Het voordeel van de integratie met EasyPark is dat je meer automobilisten naar bedrijfslocaties kunt trekken en de omzet uit de parkeergelegenheden kunt verhogen. Het is bovendien veilig omdat alle gebruikers bij EasyPark of Toogethr geregistreerd zijn, en dit betekent dat er geen onbekenden op jouw parkeerterrein staan. Hierdoor kan er bijvoorbeeld bij een calamiteit met alle gebruikers van jouw parkeerterrein worden gecommuniceerd. Daar komt bij dat de koppeling met EasyPark voor zowel bestaande als nieuwe klanten, met een druk op de knop, eenvoudig te realiseren is.“

Wil je weten hoe je particuliere bezoekers op jouw parkeerterrein kan laten parkeren via de EasyPark-app?

Boek een demo met onze specialisten of download de factsheet als je nog meer info wilt lezen.

Over EasyPark

EasyPark Group is wereldwijd een toonaangevend techbedrijf in parkeeroplossingen met als visie steden leefbaarder te maken. Met prijswinnende technologie maakt EasyPark Group parkeren sinds 2001 makkelijker. Het bedrijf helpt automobilisten tijd en geld te besparen doordat klanten met de app kunnen betalen voor parkeren op straat en in garages, elektrische voertuigen opladen en parkeerplaatsen vinden. Bedrijven, parkeerbeheerders, vastgoedeigenaren en steden worden door de unieke hypermoderne technologie geholpen met de administratie, planning en datagedreven management. In Nederland zijn de merken EasyPark, EasyPark formerly Parkmobile en Park-line actief vanuit de EasyPark Group. Wereldwijd zijn de apps beschikbaar in meer dan 4.000 steden in 20 landen. Bezoek easyparkformerlyparkmobile.nl voor het laatste nieuws en informatie.

Over Toogethr

Toogethr, sinds 2016 toonaangevende aanbieder van smart parking, charging en mobiliteitssoftware, treedt op als innovatieve partner op het vlak van optimalisatie van parkeerterreinen voor grote bedrijven en vastgoedeigenaren en- beheerders in onder meer Nederland.Met slimme datatools, zoals ridesharing en fietsstimulering voor werknemers en slimme parkeeroplossingen voor bedrijven en vastgoedbeheerders, helpt het Toogethr woon-werkverkeer en parkeeromgeving prettiger, efficiënter en duurzamer te maken. Kijk op www.toogethr.com/easypark voor meer informatie.

Onderdeel van de Autobinck Group : https://autobinck.com/nl/

This is some text inside of a div block.