De Smart Workplace en zakelijke mobiliteit gecombineerd

Toogethr werkt sinds begin april samen met Bisner, de cloud-based software oplossing die het werkleven productief en efficiënt maakt. Waar voorheen de werkomgeving en de reis naar kantoor veelal nog als twee afzonderlijke thema’s werden gezien, wordt het steeds duidelijker dat ze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De samenwerking is erop gericht om de meest efficiënte werkdag te creëren voor werkgevers en werknemers, in een optimaal werkklimaat.

Optimaal faciliteren van de klantreis van werknemers

Waarom zijn Toogethr en Bisner een goede match? Beide hebben een platform ontwikkeld dat zich richt op het optimaal faciliteren van de klantreis van de werknemer, of het zich nu op kantoor afspeelt of op de weg ernaar toe. Met de Workplace App van Bisner worden zakelijke medewerkers voorzien van talloze mogelijkheden voor de ultieme werkplekervaring en een verbonden werkomgeving. Toogethr faciliteert werkgevers in mobiliteitsoplossingen voor werknemers, waar de behoefte naar duurzaam, efficiënt vervoer van en naar kantoor wordt geoptimaliseerd. De platformen vullen elkaar dan ook prachtig aan, aangezien de gecombineerde werking ervan invulling geeft aan de complete klantreis van elke werknemer.

De toevoeging van Toogethr’s parkeersysteem in onze app zorgt voor automatisering in het parkeerproces en dat de beschikbaarheid van parkeerfaciliteiten inzichtelijker worden

Parkeren als pijler van zakelijke mobiliteit

Een belangrijke reden voor Bisner om samen te gaan werken met Toogethr is de toevoeging van mobiliteit aan hun bestaande oplossingen voor werkplekoptimalisatie. Stefan van der Werf, oprichter van Bisner, licht toe. "Wij zijn altijd bezig met innoveren en het doorontwikkelen van onze Smart Workplace app. De toevoeging van Toogethr’s parkeersysteem in onze app zorgt voor automatisering in het parkeerproces en dat de beschikbaarheid van parkeerfaciliteiten inzichtelijker worden. Door het delen van kennis en expertise kunnen wij beide onze klanten een slimme oplossing bieden die inspeelt op de behoeften van de medewerkers.”

Werkgevers moeten zich laten zien

In de strijd om gekwalificeerd, loyaal personeel moeten werkgevers alles uit de kast halen om de juiste werknemers binnen te halen en voor langere tijd aan zich te binden. De mogelijkheid om hybride te kunnen werken wordt voor potentiële werknemers een steeds belangrijkere factor in hun keuze voor een nieuwe werkgever. Thuiswerken (en de voordelen ervan) wordt dan ook steeds meer omarmd, met als gevolg dat we ook op meer wisselende dagen en tijden naar kantoor komen. De behoefte om een werk-, vergader- en parkeerplek te kunnen reserveren groeit daarom snel. Uit onderzoek blijkt zelfs dat 39% van de werknemers slecht over hun werkgever denkt bij een negatieve parkeerervaring op kantoor. Noodzaak dus om hier op een intelligente en efficiënte manier aan tegemoet te komen!

De Workplace app van Bisner en het slimme parkeermanagementsysteem van Toogethr zijn niet alleen een goede aanvulling op elkaar, ze maken ook het verschil binnen organisaties waar werknemers een toenemende behoefte hebben aan overzicht, duidelijkheid en controle. Vanuit de Bisner app kun je straks een werk-, vergader- en parkeerplek reserveren en binnenrijden via kentekencamera, QR code of via Brivo access control. De ideale oplossing voor elke organisatie die de behoeften van haar werknemers serieus neemt!

Wil je meer weten over deze gave samenwerking en hoe de integratie van de twee apps vorm krijgt? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!