Hospitality
‍parking

Meer inzicht, meer efficiëntie, dé optimale gastbeleving.

Download brochure

Optimale gastbeleving

Efficiënt beheer

Meer rendement uit elke parkeerplek

Creëer de optimale beleving voor uw gast en begin bij uw parkeeraccommodatie. Reserveer eenvoudig een parkeerplek voor uw gasten en stuur ze direct een persoonlijke mail op maat met de bevestiging. Hiermee krijgt u realtime inzicht in uw bezetting en de mogelijkheid onbenutte plaatsen te verhuren aan derden, zoals dagjesmensen.

De optimale gastbeleving

Toogethr’s parkeersysteem zorgt voor een optimale gastbeleving. Uw gasten zijn altijd verzekerd van een parkeerplek doordat u vooraf een plek voor hen reserveert. Het in- en uitrijden gaat eenvoudig met diverse toegangssystemen, waaronder de toepassing van een QR-code en kentekenherkenning.

car in front of barrier photo
a'dam toren parking platform

Benut uw volledige parkeercapaciteit

Als beheerder heeft u altijd zicht op de parkeercapaciteit van uw locatie. Hierdoor weet u precies wanneer er ruimte is om onbenutte parkeerplekken te promoten en mensen direct een plek te laten huren voor een dag, een week of langer. Zo speelt u optimaal in op de wisselende capaciteitsvraag.

Efficiënt beheer

Met het parkeersysteem van Toogethr weet u precies wanneer uw gasten uw parkeerlocatie binnenrijden en verloopt het incheckproces nog efficiënter. Ook neemt het werk weg bij uw medewerkers van zowel de front desk als de financiële administratie. Doordat het parkeerproces geautomatiseerd is, kunnen uw medewerkers zich volledig richten op het comfort en gemak van uw gast.

beheer dashboard on laptop visual
4.763.945
Parkeertransacties
527.639
Parkeerreserveringen
61
Parkeerlocaties gebruiken Toogethr Parking
Meer inzichten, meer efficiëntie, de optimale gastbeleving?
Download brochure

Hoe het werkt

Persoonlijke mail op maat

De reservering van uw gast wordt automatisch bevestigd in een e-mail die past in uw huisstijl. Behalve de bevestiging kunt u deze e-mail ook inzetten voor andere zaken. Denk hierbij aan het geven van een routebeschrijving of leuke acties, zoals een dinerspecial of gratis drankje tijdens een borrel.

Waardevolle insights

Realtime data geven u waardevolle inzichten in de parkeerbezetting van uw locaties. Op basis van deze gegevens ziet u precies wanneer capaciteit onbenut blijft, zodat u daar uw parkeerbeleid op aan kunt passen. Zo maakt u gerichte en juiste beslissingen op basis van verkregen gebruikers- en reserveringsdata.

Benodigde nieuwe hardware

We ontzorgen u ook volledig als het gaat om de aanschaf van nieuwe hardware en de koppeling met ons systeem. Heeft u deze hardware al in huis dan helpen we u uiteraard ook met het koppelen van uw bestaande systemen aan de intelligente Toogethr software. Zo sluit ons parkeermanagementsysteem altijd perfect op uw parkeerlocatie aan.

Succesverhalen
van onze klanten

De vraag is standaard of er elders parkeergelegenheid gehuurd kan worden. Voor sommige partijen kan dat een struikelblok zijn. Men weet eigenlijk nog niet goed dat technologie kan helpen om de parkeerlocatie efficiënter met het parkeervraagstuk om te gaan.”

Jacqueline Hougee
Commerciëel Vastgoed Manager
Lees het verhaal

Met de software van Toogethr is er voor de huurders en gebruikers maximale flexibiliteit en vanuit de eigenaar is er sturing en controle om de uiteindelijke (waarde) optimalisatie van parkeerfaciliteiten te realiseren.

Robert Ciggaar
Director Asset Management Offices
Lees het verhaal
hospitality brochure visual cover
meer weten over toogethr parking?

Voer uw zakelijk e-mailadres in en download onze complete brochure.