Hoe helpen Toogethr producten jouw bedrijf in de 1,5 meter samenleving? Lees hier.

Ridesharing

Ridesharing met collega’s is de duurzame, gemakkelijke en sociale manier om samen naar werk te rijden. 

Door samen rijden te stimuleren zorgt Toogethr ervoor dat de parkeerdruk vermindert, de bereikbaarheid verbetert en het woon-werkverkeer verduurzaamt.

Match & rij samen

Het Toogethr netwerk koppelt via slimme algoritmes reizende collega's aan elkaar op basis van hun dagelijkse woon-werkverkeer routines.

De zakelijke community

Vertrouwde zakelijke communities zijn de basis van onze rideshare oplossing. Een community is een veilige en controleerbare digitale omgeving, waarbinnen collega’s van dezelfde organisatie gekoppeld worden om samen te rijden.

Maatschappelijk verantwoord

Ridesharing van Toogethr versterkt de sociale cohesie onder werknemers, verbetert de bereikbaarheid en draagt bij aan een schonere wereld.

Hoe meer ritten worden gedeeld, hoe minder auto’s op de weg. Dit heeft een positieve impact op de verkeersdruk en leidt tot een vermindering van de CO2-uitstoot. 

Join the movement!

Stimuleringsprogramma’s

Om ridesharing binnen de community te stimuleren biedt Toogethr iedere organisatie de mogelijkheid om medewerkers specifieke beloningen te geven voor gedeelde ritten. Dit kan in de vorm van bijvoorbeeld unieke kortingsvouchers of premium parking. Hierbij geldt: hoe meer gedeelde ritten, hoe hoger de beloning. In de praktijk leidt dit beloningssysteem tot 10 - 20% meer ride shares binnen een community.

Parkeerintegratie

Koppel ridesharing aan premium parking en verminder direct de parkeerdruk van uw overvolle parkeerplekken. Samen rijden is de oplossing met weinig inspanning & hoge impact.

Toogethr biedt vanuit de app de meest soepele parkeerervaring. Boek een parkeerplek en Toogethr regelt de rest.

Inzicht & rapportages

Onze (maandelijkse) rapportages bieden per community onder meer inzicht in het totaal aantal gedeelde ritten, de bespaarde kilometers en CO2. Zo blijft u op de hoogte van alle  impact gemaakt door uw community.

“Mijn collega en ik reden soms de hele route naar werk 60 km achter elkaar aan. Het was een eye opener om te kijken wat er mogelijk was. Sindsdien rijden we Toogethr!”

Bart, Shell

"Ik wil ook mijn steentje bijdragen aan een schoner milieu. Per rit halveer ik mooi mijn CO2-footprint!"

Anthony, Enexis

"Het is erg prettig om met je collega op de terugweg de ervaringen op de werkvloer nog even te delen of uit te wisselen. Zo kom je met een rustig hoofd thuis!"

Sabine, Rode Kruis Ziekenhuis

Wil jij ook vrijblijvend 2 weken gebruik maken van onze diensten?

Voer je e-mailadres in, download de brochure en we nemen contact met je op!