De integratie van technologie voor aantrekkelijk werkgeverschap.

We maken in ons dagelijkse leven gebruik van veel verschillende apps. Dat doen we eigenlijk altijd uit vrije wil voor het invullen van een persoonlijke behoefte. Applicaties en toepassingen in onze werkomgeving zijn meestal een vast gegeven. Zorg je als werkgever hierin voor een integrale oplossing, dan kom je jouw werknemers tegemoet in hun behoefte aan gemak en eenvoud bij het gebruik van verschillende functionaliteiten.

Een gestroomlijnde employee journey

Net als jouw klanten een customer journey doorlopen, ervaren jouw werknemers ook verschillende fasen in de connectie met hun werkomgeving. Dat begint bij de keuze voor een efficiënte (duurzame) manier van reizen van en naar kantoor. Met de beperkte vierkante meters die bedrijven tegenwoordig hebben, is beschikbare parkeergelegenheid en de bijbehorende parkeerervaring een steeds belangrijker touchpoint aan het worden in de employee journey. Kantoorprocessen, zoals het boeken van vergaderruimte, zijn ook een bepalende factor in de tevredenheid van jouw personeel over hun werkomgeving. 


‘Als je naar kantoor gaat dan wil je van tevoren al een parkeerplek en een vergaderruimte kunnen boeken’ 


Onze werkplek is door de verankering van het hybride werken in vrijwel elke bedrijfscultuur voorgoed veranderd. Werknemers verwachten niets minder dan flexibiliteit en een moderne werkomgeving. Werkgevers zijn daarom steeds meer op zoek naar manieren om ‘office apps’ aan elkaar te verbinden en de kantoorervaring van werknemers te optimaliseren. Zodat ze zelf in control zijn over hun tijd en planning. Dit geldt overigens niet alleen voor werknemers. Ook parkeer- en gebouwbeheerders hebben een groeiende behoefte aan het koppelen van technologie voor optimaal rendement.


Integrale oplossingen in de praktijk

Bij Toogethr zijn we constant op zoek naar toepassingen die een aanvulling kunnen zijn op onze eigen dienstverlening. Een goed voorbeeld is onze samenwerking met Plugz, die met hun innovatieve middleware solution de vraag naar en het aanbod van elektrische laadpalen bij elkaar brengt. Door onze technologieën te integreren, weten werknemers niet alleen of er een parkeerplek beschikbaar is, maar ook of er nog plek is om hun elektrische auto op kantoor op te laden. Of dat ze het publieke netwerk moeten gebruiken buiten kantoor.


Naast het stroomlijnen van de werknemerservaring zijn er ook integrale oplossingen te bedenken voor het optimaliseren van het rendement van jouw faciliteiten. Denk aan het verhuren van leegstaande parkeerplekken aan derden, terwijl je de bezetting van jouw parkeerlocatie optimaliseert. Door de technologieën van Toogethr en Vicky te combineren, weet je op elk moment hoeveel werknemers gebruik maken van jouw parkeerlocatie én weet je zeker dat de resterende parkeerplekken ook gevuld kunnen worden. Door data van beide toepassingen te combineren, ontstaat een win-win situatie voor werknemer en beheerder.

Versterken van je merkidentiteit

Het grote voordeel van deze integrale oplossingen is dat de efficiency en het rendement van parkeer- en kantoorprocessen aanzienlijk verbetert. Een ander bijkomend voordeel is dat de integratie van verschillende technologieën één vloeiend, verbindend platform creëert. Dat zorgt ervoor dat je niet meer met allerlei externe partners samenwerkt, maar vanuit jouw eigen brand werknemers en beheerders een oplossing biedt. Met een versterking van je merkidentiteit als direct gevolg.   

Wil je meer weten over onze integrale oplossingen en hoe die voor jouw organisatie kunnen werken? Neem dan gerust contact op met Warner via Warner@toogethr.com of +31614763061.