Krijg meer mensen op de fiets en uit de auto!

Het lijkt erop dat de rol van kantoor structureel aan het veranderen is. De voordelen van thuiswerken leiden ertoe dat we straks gemiddeld minder dagen naar kantoor willen en meer flexibel willen zijn in het indelen van onze werkuren. Voor werkgevers hét moment om ook flexibel en duurzaam woon-werkverkeer te bevorderen, bijvoorbeeld door werknemers te stimuleren meer de fiets te gebruiken. Toogethr Cycles is daarvoor de perfecte oplossing!

Vitale werknemers als basis van een succesvolle organisatie

Een focus op duurzame mobiliteit, waarvan de fiets een belangrijk onderdeel is, draagt op veel verschillende vlakken bij aan het bereiken van organisatiedoelstellingen. Door meer de auto te laten staan en vaker de fiets naar werk te pakken dragen werknemers direct bij aan minder files op de weg en een vermindering van de totale CO2-uitstoot. Met het bevorderen van het gebruik van de fiets kan elk bedrijf op die manier een volgende stap zetten in het bereiken van ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen. Daarnaast zorgt het voor minder parkeerdruk en een betere bereikbaarheid van je bedrijf.


Vitale werknemers vormen de basis voor elk succesvol bedrijf.


Wellicht nog belangrijker voor de continuïteit en het succes van jouw bedrijf is de mentale en fysieke gezondheid van jouw medewerkers. Vitale werknemers brengen frisse energie en nieuwe ideeën met zich mee en enthousiasmeren andere collega’s met hun positieve houding. Werkgevers spelen een cruciale rol in het creëren van fitte werknemers door een gezonde gedragsverandering te stimuleren. Met Toogethr Cycles heb je een tool in handen waarmee je het fietsen aantrekkelijk maakt voor het zakelijke woon-werkverkeer. Daarnaast is de Cycles app ook interessant voor werknemers die veel vanuit huis werken, aangezien gereden privé-kilometers ook beloond worden.


Fietsen aantrekkelijk maken voor werknemers

Door werknemers te faciliteren en ze erop te wijzen dat ze door meer te fietsen fitter en energieker worden, ben je als werkgever al een heel eind op weg. Maar om echt een blijvende gezonde gedragsverandering tot stand te brengen maak je het fietsen extra aantrekkelijk wanneer het fietsen ook beloond wordt. Met Toogethr Cycles verzamel je met elke rit punten, die je later weer kunt inwisselen voor producten, vouchers of donaties aan goede doelen in een op maat ingerichte webshop. Je kan er als bedrijf voor kiezen om niet alleen woon-werk kilometers mee te nemen, maar ook privé gereden kilometers te belonen. Dat maakt Toogethr Cycles ook aantrekkelijk voor werknemers die veel thuiswerken.


De slimme app maakt het fietsen leuker, socialer én veiliger, zowel zakelijk als privé.


Wat je veel ziet gebeuren bij bedrijven die al gebruikmaken van Toogethr Cycles is dat er een hechte fietscommunity ontstaat, die bijdraagt aan de onderlinge band én de betrokkenheid bij de organisatie. Die sociale cohesie wordt versterkt doordat je samen ritten kan afspreken of individueel een challenge kan aangaan die weer de onderlinge competitie tussen de gebruikers van de app vergroot. Sportief bezig zijn met een ingebouwd competitie-element is een combinatie waar veel werknemers enthousiast van worden.    


Actief verspreiden van Toogethr Cycles

Sommige organisaties vinden het idee van een gezamenlijke app geweldig, maar weten eigenlijk niet precies hoe ze dat het beste binnen hun bedrijf kunnen implementeren. Zeker in wat grotere organisaties kan een initiatief als Toogethr Cycles natuurlijk snel aan positieve aandacht verliezen wanneer er niet voldoende ruchtbaarheid aan wordt gegeven. Met op maat gemaakte (digitale) activiatiecampagnes, bijpassende communicatieberichten en grafische elementen in de look & feel van het bedrijf doet Toogethr meer dan alleen de ontwikkeling van de app en technische support. Door daarnaast nog de app te koppelen aan heldere rapportages wordt daadwerkelijk inzichtelijk gemaakt wat het effect is van het gebruik van de app binnen jouw organisatie.

Wil je meer weten over Toogethr Cycles en hoe je hiermee een gezonde gedragsverandering binnen jouw organisatie kan realiseren? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!