Toogethr blikt terug op een mooi 2021

De eerste weken van het nieuwe jaar liggen alweer achter ons. Een mooi moment om nog één keer achterom te kijken naar 2021, een jaar waarin we als Toogethr weer flink zijn doorgegroeid. We hebben in de afgelopen periode heel wat nieuwe collega’s en klanten mogen verwelkomen. Ook is het een jaar geweest waarin we ons prachtige bedrijf en onze parkeer- en mobiliteitsoplossingen regelmatig op toonaangevende beurzen aan een breed publiek hebben gepresenteerd. Kortom, 2021 was een succesvol jaar waarin we het fundament voor onze toekomst weer verder hebben verstevigd!

Een start-up van vijf jaar oud

Want dat is hoe we ons nog steeds voelen, een start-up. Ook al hebben we ons vijfjarig jubileum al achter de rug, bij Toogethr werken we nog elke dag met dezelfde energie en dynamiek waarmee we het bedrijf ruim vijf jaar geleden begonnen zijn. Tegelijkertijd voelen we binnen het bedrijf ook de groeiende verantwoordelijkheid die ons toenemende klantenbestand met zich meebrengt. In 2021 kozen o.a. de Efteling, EDGE Technologies en Heineken International voor Toogethr en zijn er andere mooie samenwerkingen ontstaan met NTT Limited Poland, Visma en  MAPIQ. We zijn nu actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Polen. 


Bij een optimale dienstverlening horen ook werknemers die precies weten wat onze klanten nodig hebben en meedenken hoe onze slimme oplossingen daar een bijdrage aan kunnen leveren. We hebben o.a. een nieuwe variant van Toogethr Parking gelanceerd. Mede hierdoor zijn er 17 nieuwe ambitieuze collega’s bijgekomen in 2021, waardoor het snelgroeiende Toogethr team inmiddels gegroeid is naar vijftig jonge, enthousiaste mensen.


Om onze harde groei op een duurzame manier te kunnen blijven faciliteren zijn we in 2021 van het WTC Utrecht naar ons nieuwe kantoor op de Maliebaan 50 in Utrecht verhuisd. Een prachtige, duurzame plek waar iedereen samenkomt (hopelijk weer wat vaker in de niet al te verre toekomst) om hard te werken en elkaar te ontmoeten voor inspirerende, creatieve werksessies. Een kantoor om trots op te zijn!


Toogethr on Tour

Toogethr wordt steeds meer en beter zichtbaar voor werkgevers die nadenken over hoe ze het woon-werkverkeer voor hun werknemers zo duurzaam en efficiënt mogelijk kunnen maken. Door onze kennis omtrent parkeren en mobiliteit internationaal te delen in de vorm van whitepapers, onderzoeken, blogs, klantcases en persberichten weten online- en offline media ons (en wij hen) steeds beter te vinden. Ook was 2021 een jaar waarin we op een aantal toonaangevende beurzen rechtstreeks aan onze doelgroep hebben kunnen laten zien wat Toogethr kan bijdragen. Zo waren we in Nederland o.a. aanwezig op Provada en het Nationaal Sustainability Congres. In Duitsland waren wij op de IAA en ook op de Expo Real, waar onze CEO Joost Bijlsma een presentatie heeft gegeven over ons parkeermanagementsysteem. Om ons internationaal nog verder op de kaart te zetten, waren wij ook in België op de Fleet Europe aanwezig. Persoonlijk contact, waardevolle leads en volop exposure, 2021 was absoluut een succesvol beursjaar!


Ook in 2022 zullen we onszelf weer laten zien op beurzen in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland én gaan we voor het eerst ook zelf evenementen organiseren rondom het thema Parking.


Onderzoek als krachtige basis

Bij Toogethr willen we continu weten wat er speelt. Hoe we ons woon-werkverkeer inrichten, welke rol werkgevers in de ogen van hun werknemers spelen als het gaat om stimuleren van de verduurzaming ervan en welke invloed de veranderende werkplek heeft op hoe en hoe vaak we nog naar kantoor gaan. Hier komen weer waardevolle data en conclusies uit die we gebruiken om onze dienstverlening verder te optimaliseren.  


Met The Future Workplace en En route to the Future Workplace hebben we in 2021 de werkplek van de toekomst centraal gesteld en uitgevraagd welke rol het kantoor nog voor werknemers speelt én hoe ze omgaan met (de bereidheid tot het verduurzamen van) hun woon-werkverkeer. Ook voor deze wijdverspreide publicaties hebben we vooraanstaande experts gevonden hun licht over deze trends en ontwikkelingen te laten gaan. Onze onderzoeken zijn door diverse media, zoals BNR Nieuwsradio, het Financieele Dagblad en lokale media gedeeld. 


Begin dit jaar staat alweer het volgende onderzoek voor de deur, waarbij we dieper in zullen gaan op de alle issues die werknemers hebben met het parkeren van hun auto bij kantoor. Dit keer met een iets andere insteek, door het verwerken van eigen data in de resultaten, maar ook weer voorzien van interviews met experts uit de markt. ​​Nu al benieuwd naar onze parking oplossingen, bekijk Toogethr Parking.


We kijken vol trots terug op 2021 waarin we mooie resultaten hebben geboekt en als bedrijf weer hard zijn gegroeid. Met dezelfde energie gaan we van 2022 minstens net zo’n mooi jaar maken!