Evenement

Cycling for Trees 2024

Meld je aan voor Cycling for Trees

Hoe vaker jouw medewerkers naar kantoor fietsen, hoe meer punten zij verdienen en hoe meer bomen jouw bedrijf kan laten planten. Zo kun je zelfs een eigen bedrijfsbos* bij elkaar fietsen!

Stimuleer duurzaam woon-werkverkeer met Toogethr en Trees for All! Dit jaar hebben we opnieuw de handen ineengeslagen om meer medewerkers op de fiets te krijgen en zo direct bij te dragen aan een betere wereld. 

Waarom meedoen aan Cycling for Trees?

Voor elke kilometer die jouw collega’s fietsen, krijgen ze punten. Deze punten kunnen ingewisseld worden voor het planten van bomen.

Dit initiatief: 

  • Heeft een positieve impact op je CO2-reductiedoelstellingen
  • Draagt bij aan een betere biodiversiteit en leefomstandigheden
  • Motiveert je werknemers om gezonder te leven
  • Creëert een positief momentum binnen je eigen bedrijf
  • Draagt bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen

Met deze campagne bouw je dus niet alleen aan een betere wereld, maar ook aan de vitaliteit van je medewerkers.

Je eigen bedrijfsbos

Krijg je genoeg medewerkers op de fiets? Dan kun je zelfs sparen voor je eigen bedrijfsbos!*.

Geen zorgen als je niet voldoende kilometers kunt fietsen voor een volledig bos. Trees for All heeft verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen, zodat jij en je collega's alsnog kunnen bijdragen aan de herbebossing van Nederland en daarbuiten.

Wie zijn Toogethr en Trees for All?

Toogethr biedt duurzame mobiliteitsoplossingen voor bedrijven van alle formaten. Met uitdagingen en aantrekkelijke beloningen stimuleert Toogethr dagelijks duizenden medewerkers om op de fiets naar kantoor te gaan. 

Trees for All richt zich al bijna 25 jaar op herbebossing en het planten van bomen in Nederland en daarbuiten. Ze planten nieuw bos, herstellen bestaand bos en maken mensen bewust van het belang van bomen.

Meer weten?

Heb je vragen over deze actie?

Neem contact met ons op!

FAQ

Hoe werkt het?

Zodra Toogethr Cycles actief is binnen jouw bedrijf (als je nog geen klant bent, neem dan contact op om de onboarding te bespreken via onderstaand formulier), kunnen je medewerkers de app downloaden, meedoen aan de Cycling for Trees uitdaging en beginnen met fietsen. Met elke kilometer die ze van huis naar kantoor fietsen, verdienen ze punten. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor een bijdrage aan het planten van bomen, of zelfs je eigen bedrijfsbos in onze webshop. Zo eenvoudig is het.

Hoeveel kost het?

Omdat we geloven in een groenere toekomst, bieden we momenteel een speciaal Cycling for Trees-lidmaatschap aan voor jouw organisatie. Neem contact op via het onderstaande formulier om het lidmaatschap en de kosten te bespreken.

Wat doet Trees for All?

We hebben een geweldige partner gevonden die dezelfde waarden deelt als wij. Trees for All richt zich al bijna 25 jaar op herbebossing en het planten van bomen in Nederland en daarbuiten. Trees for All is CBF-gecertificeerd en heeft een ANBI-status. Je kunt meer informatie vinden op hun website: www.treesforall.nl.

Dus elke gefietste kilometer staat gelijk aan één geplante boom?

Elke gefietste kilometer wordt vertaald in punten. We werken met een gestandaardiseerde compensatieregeling: als je 1 kilometer fietst met Toogethr Cycles, verdien je 5 punten.

5 punten zijn EUR 0,10 waard.

Je kunt al een boom planten voor EUR 5,-!

Kan ik een heel bos planten?

Ja, we geloven dat we met dit initiatief en jouw inzet samen een 'Bedrijfsbos' kunnen planten in minder dan vier maanden. Ga je de uitdaging aan?

Cycling for Trees is GDPR proof

Toogethr.com houdt zich aan de meest strikte richtlijnen met betrekking tot GDPR en aangrenzende regels en voorschriften. Er wordt geen informatie gedeeld met derden.

*Het bedrijfsbos

Het bedrijfsbos is je eigen bos dat de naam van je bedrijf draagt. Je kunt 2500 bomen planten in Nederland en in het buitenland. Er gelden speciale voorwaarden voor een bedrijfsbos via met Trees for All. Neem contact op met ons om alle details te bespreken.

Neem contact op
Dit evenement is voorbij.