Een nieuwe partnership: 50Five en Toogethr werken nu samen!

50five en Toogethr werken nu samen! Verzeker uw werknemers, bewoners en andere parkeerders van een parkeerplek mét oplaadpunt. Dit kan door gebruik te maken van de e-mobility-oplossingen van 50five in combinatie met de Toogethr Parking software voor bedrijven en vastgoedeigenaren, -ontwikkelaars of -beheerders. Waar voorheen laden en parkeren nog als twee afzonderlijke thema’s werden gezien, wordt het steeds duidelijker dat ze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De samenwerking zorgt ervoor dat gebruikers de beste laad- en parkeerervaring krijgen. ‍

Optimaal faciliteren van de klantreis van werknemers

Waarom zijn 50five en Toogethr een goede match? Beide organisaties hebben de focus om de klantreis optimaal te faciliteren. 50five biedt een totaalpropositie voor onder andere zakelijke laadoplossingen. Geen gedoe met derde partijen dus. Zij maken gebruik van laadstations van A-merken, nemen alle zorgen uit handen en bieden de perfecte laadoplossing voor elke situatie. Toogethr faciliteert mobiliteitsoplossingen voor werknemers, bewoners en gasten, waarmee in de behoefte aan duurzaam, efficiënt vervoer van en naar kantoor of woning wordt voorzien. Deze samenwerking is de totaaloplossing en maakt de klantreis compleet van elke werknemer, bewoner of gast.


Parkeren als pijler van zakelijke mobiliteit

Een belangrijke reden voor 50five om samen te gaan werken met Toogethr is de toevoeging van flexibiliteit en efficiëntie rondom parkeren aan hun bestaande oplossingen voor zakelijk laden. Manfred Klumpenaar, CEO en oprichter van 50five, licht toe. “We zitten niet stil op het gebied van innoveren en doorontwikkelen. We kwamen met Toogethr contact toen we een oplossing zochten voor het optimaliseren van de parkeervoorziening. Onze focus ligt voornamelijk op het laden en bijhorende dienstverlening, maar parkeren is een belangrijk onderdeel met grote invloed, zo blijkt ook uit hun onderzoek. Omdat Toogethr een software oplossing biedt, hardware-agnostisch is én een internationale focus heeft, zien wij mooie kansen samen.”

De combinatie zorgt voor optimalisatie en flexibiliteit

Toogethr Parking zorgt ervoor dat voor de parkeerervaring voor gebruikers wordt geoptimaliseerd en voor beheerders geautomatiseerd. Beheerders managen het parkeren vanuit één overzichtelijk platform en gebruikers wordt flexibiliteit geboden door de mogelijkheid om een parkeerplek te reserveren. Uit onderzoek blijkt zelfs dat 39% van de werknemers slecht over hun werkgever denkt bij een negatieve parkeerervaring op kantoor. Noodzaak dus om hier op een intelligente en efficiënte manier aan tegemoet te komen! Het slimme parkeermanagementsysteem van Toogethr en de laadoplossingen van 50five zorgen ervoor dat overzicht, duidelijkheid en controle over de parkeervoorziening worden gerealiseerd. Dit is ook nodig, aangezien de elektrificatie van het wagenpark voor veel bedrijven hoog op de agenda staat. Door de samenwerking krijgen de gebruikers een parkeergarantie en de mogelijkheid om te laden en wordt de klant ontzorgt van A tot Z.

Wil je meer weten over deze gave samenwerking en hoe dit vorm krijgt in jouw situatie? Neem dan contact met Egbert Hietberg van 50five – 0651889487 of Marieke van der Lelij van Toogethr – 0618593539 voor het inplannen van een demo van Toogethr Parking.