Zo zorg je voor de optimale klantreis van jouw parkeerders

Stapje voor stapje gaat het openbare leven weer lijken op wat het was. Zo mogen we straks ook weer naar kantoor. Hoe fijn zou het zijn als dat zonder parkeerstress kan? Zo zorg je als eigenaar van een parkeergarage voor de optimale klantreis, en maak je het jezelf ook nog eens een stuk gemakkelijker.

Warm welkom terug

Nu de coronamaatregelen steeds weer wat versoepeld worden, gaat het openbare leven steeds weer wat meer lijken op wat het ooit was. Dat geldt ook voor de minder mooie dingen. We gaan steeds vaker weer de weg op en met 175.000 OV’ers die overstappen op de auto zal de filedruk weer toenemen en weten autogebruikers ineens weer wat parkeerstress is. Als eigenaar van een parkeerterrein wens je je gasten - of het nu gaat om bewoners, bezoekers of medewerkers - een warm welkom terug. Zonder stress.

Optimale klantreis

Een optimale klantreis is persoonlijk en kent zo weinig momenten van frustratie, irritatie en onzekerheid. Door je parkeerplaats brains te geven, creëer je een ideale flow in de klantreis. Zoals we in onze vorige blog al schreven, is het reserveren van een plek – ook in de parkeergarage – een belangrijk thema vandaag de dag. Daarbij is het belangrijk dat gebruikers de anderhalve meter afstand kunnen hanteren maar ook dat ze met zo min mogelijk contactpunten te maken hebben. Als je je parkeerders de mogelijkheid kunt bieden vooraf te reserveren, geef je ze zekerheid. Ze weten immers zeker dat er een plek voor ze is in jouw slimme parkeergarage. Bovendien kunnen ze je parkeergarage betreden zonder dat ze daarvoor iemand moeten bellen, een intercom moeten bedienen of een betaalterminal aan moeten raken. Gaat het om bezoeker? Dan wordt de contactpersoon automatisch ingelicht, zodat de gast netjes kan worden opgevangen, zonder dat jij daar ook maar iets voor hoeft te doen.

Grip en maximale bezettingsgraad

Door je gebruiker de optie te geven een plekje te reserveren, neem je een stuk onzekerheid weg. Maar zelf heb je er ook voordeel van. Want dankzij die reserveringen krijg jij meer grip op je bezettingsgraad en kun je die maximaliseren. Want als je weet wat de rustige tijden zijn, kun je de overige parkeerplekken gaan aanbieden aan omwonenden, consumenten of aan bedrijven in de omgeving. Bovendien weet je precies wie op welk moment binnen is, wat belangrijk is voor de veiligheid van je parkeergarage en voor het inzicht in de kantoorbezetting.

Slimme softwarelaag over je bestaande slagboom

Ingewikkeld? Niet met onze slimme, laagdrempelige en flexibele parkeeroplossing. Met Toogethr Parking leggen we een softwarelaagje over je slagboom. Zo wordt ook jouw parkeerterrein slim, zelfs als je slagboom dat nog niet is. Koppeling van hardware en software? Betaling door abonnementhouders en kortparkeerders? Regelen wij.